Bli matchad

Regus Triangeln Station

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Regus Triangeln Station.

Nära kommunikationerParkering

1800

Anläggningsstorlek

8

Mötesrum

Öppnades Feb. 2015

Bekvämligheter

Parkering

Möblerad

Dusch

Höj- och sänkbara skrivbord

Lagerplats

Terass/innergård

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Regus Triangeln Station. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Regus Triangeln Station vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Regus Triangeln Station. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flex-plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

Om Regus Triangeln Station, Malmö City

Regus kontorshotell vid Triangelns station i centrala Malmö erbjuder kontorsplatser i privata kontorsrum och i öppna ytor i ett mycket attraktivt läge. Anläggningen erbjuder även mötesrum, parkering, cykelförvaring och terass. Med sitt centrala läge har ni alltid nära till Malmös utbud av restauranger och butiker. Triangelns station som ligger precis bredvid har direkta tågförbindelser till Köpenhamns flygplats och Malmö centralstation. I området ligger den stora Pildammsparken där man kan njuta av en lunchpromenad.

Om Regus

Regus, eller IWG, är ett kontorshotell som har världens största nätverk med kontorshotell coworking-utrymmen. De har ljusa och inspirerande arbetsmiljöer som kan anpassas efter era behov och alla utrymmen är det genomgående professionella miljöer. Regus kännetecknas ofta för sina prisvärda lösningar där man kan anpassa nivån av service. IWG var en av de första i världen att lansera ett så kallat shared workspace, som de lanserade i Bryssel redan 1989 under namnet Regus. Sedan 2011 ingår Regus kontorshotell i IWG - International Workplace Group, som är ett publikt företag från Storbritannien med fler än 12 olika kontorshotellsaktörer under sig med huvudkontor i Schweiz idag. Idag är IWG världens största grupp av kontorshotell, och går att hitta över i stort sett hela världen i fler än 120 länder, på över 3300 adresser och med mer än 8 miljoner människor som använder deras kontor. Regus kontorshotell passar företag av alla storlekar och varje budget. De har arbetsutrymmen i offentliga byggnader och servicecenter, samt på flygplatser och järnvägsstationer – som dessutom får nya tillskott hela tiden. Hos Regus får man tillgång till ett stort globalt nätverk och ni kan arbeta närmare bostaden, närmare kunderna och närmare nya möjligheter.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Regus