Bli matchad

Regus Spånga

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Regus Spånga.

1098

Anläggningsstorlek

1

Mötesrum

Bekvämligheter

Parkering

Möblerad

Dusch

Höj- och sänkbara skrivbord

Lagerplats

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Regus Spånga. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Regus Spånga vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Regus Spånga. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Fast Plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

Om Regus Spånga, Barkarby

Lyft ditt företag till nya höjder med flexibla kontorsutrymmen på Regus kontorshotell i Spånga, beläget på Fagerstagatan 58. Endast en kort resa från Stockholms innerstad erbjuder Spånga en härlig gemenskap. Dra nytta av närheten till huvudstaden och skapa nya affärsrelationer hos Regus Spånga. Kontoret är endast lite över en kilometer från närmaste tågstation, med busshållplatser precis utanför dörren. För bilpendlare sträcker sig den närliggande E18-vägen från Töcksfors till Kapellskär. Ta plats i Spånga och arbeta sida vid sida med framgångsrika små och medelstora företag. Kom igång direkt med en möblerad arbetsplats i modern inredning, och arbeta i utrymmen som badar i naturligt ljus. Inled dagen med kaffe från deras fullt utrustade kök och surfa på nätet med kontorshotellets snabba WiFi. Knacka på potentiella kunders dörrar och bygg nya partnerskap i deras dedikerade coworking-ytor. När ni behöver en paus kan socialisera i deras bekväma loungeytor eller rensa tankarna med en promenad runt Hjulsta fågeldammspark. Ergonomiska möbler, parkeringsplatser, duschar och möjligheter till lagerplats står till ert förfogande för att skapa en komplett arbetsmiljö. Upptäck Spångas närhet till handelscentrum och smidiga pendlingsmöjligheter, och ge er verksamhet den ultimata plattformen för tillväxt och framgång.

Om Regus

Regus, eller IWG, är ett kontorshotell som har världens största nätverk med kontorshotell coworking-utrymmen. De har ljusa och inspirerande arbetsmiljöer som kan anpassas efter era behov och alla utrymmen är det genomgående professionella miljöer. Regus kännetecknas ofta för sina prisvärda lösningar där man kan anpassa nivån av service. IWG var en av de första i världen att lansera ett så kallat shared workspace, som de lanserade i Bryssel redan 1989 under namnet Regus. Sedan 2011 ingår Regus kontorshotell i IWG - International Workplace Group, som är ett publikt företag från Storbritannien med fler än 12 olika kontorshotellsaktörer under sig med huvudkontor i Schweiz idag. Idag är IWG världens största grupp av kontorshotell, och går att hitta över i stort sett hela världen i fler än 120 länder, på över 3300 adresser och med mer än 8 miljoner människor som använder deras kontor. Regus kontorshotell passar företag av alla storlekar och varje budget. De har arbetsutrymmen i offentliga byggnader och servicecenter, samt på flygplatser och järnvägsstationer – som dessutom får nya tillskott hela tiden. Hos Regus får man tillgång till ett stort globalt nätverk och ni kan arbeta närmare bostaden, närmare kunderna och närmare nya möjligheter.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Regus