Bli matchad

Regus Odinsgatan 13

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Regus Odinsgatan 13.

Centralt lägePrisvärt

2500

Anläggningsstorlek

4

Mötesrum

Öppnades Apr. 2017

Bekvämligheter

Möblerad

Höj- och sänkbara skrivbord

Konferensrum

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Regus Odinsgatan 13. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Regus Odinsgatan 13 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Regus Odinsgatan 13. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Fast plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

En fast plats hos Regus Odinsgatan

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

En flexplats hos Regus

Om Regus Odinsgatan 13, Stampen

Regus kontorshotell på Odinsgatan är deras mest centrala kontorsanläggning i Göteborg, med citykärnan och centralstationen på gångavstånd. Lokalerna är moderna och ljusa och här finns möjlighet att hyra både privata möblerade kontorsrum eller coworkingplatser. Ni har även tillgång till mötes- och konferensrum. Anläggningen ligger mycket centralt och runtomkring finns det restauranger, butiker, hotell och service. Vill man ta en promenad under arbetsdagen ligger den fina stadsparken Trädgårdsföreningen, precis i närheten.

Om Regus

Regus, eller IWG, är ett kontorshotell som har världens största nätverk med kontorshotell coworking-utrymmen. De har ljusa och inspirerande arbetsmiljöer som kan anpassas efter era behov och alla utrymmen är det genomgående professionella miljöer. Regus kännetecknas ofta för sina prisvärda lösningar där man kan anpassa nivån av service. IWG var en av de första i världen att lansera ett så kallat shared workspace, som de lanserade i Bryssel redan 1989 under namnet Regus. Sedan 2011 ingår Regus kontorshotell i IWG - International Workplace Group, som är ett publikt företag från Storbritannien med fler än 12 olika kontorshotellsaktörer under sig med huvudkontor i Schweiz idag. Idag är IWG världens största grupp av kontorshotell, och går att hitta över i stort sett hela världen i fler än 120 länder, på över 3300 adresser och med mer än 8 miljoner människor som använder deras kontor. Regus kontorshotell passar företag av alla storlekar och varje budget. De har arbetsutrymmen i offentliga byggnader och servicecenter, samt på flygplatser och järnvägsstationer – som dessutom får nya tillskott hela tiden. Hos Regus får man tillgång till ett stort globalt nätverk och ni kan arbeta närmare bostaden, närmare kunderna och närmare nya möjligheter.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Regus