Bli matchad

Regus Lidingö

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Regus Lidingö.

1600

Anläggningsstorlek

7

Mötesrum

Bekvämligheter

Parkering

Möblerad

Dusch

Gym

Höj- och sänkbara skrivbord

Lagerplats

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Regus Lidingö. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Regus Lidingö vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Regus Lidingö. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Fast Plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Om Regus Lidingö, Lidingö

Maximera din arbetsdag på Regus kontorshotell på Lidingö, beläget på Stockholmsvägen 33. Utnyttja fördelarna med ett exklusivt läge på Lidingö, en ö som kombinerar närhet till Stockholm med naturens lugn. Med busshållplatsen Sturevägen utanför dörren och spårvagnshållplatsen Torsvik, 10 minuters promenad bort, är pendlingen enkel och smidig. Kontorshotellet skapar en dynamisk arbetsmiljö. Njut av lunch på bottenvåningens restauranger eller ett träningspass på gymmet. Med snygga och väldesignade kontorsutrymmen och konferensrum, utrustade med snabbt wifi, ger Regus liv åt dina idéer. Deras dedikerade team finns alltid tillgängliga för att stödja ditt arbete. Utforska området efter arbetsdagens slut genom avkopplande skogspromenader eller bjud kunder på en trevlig kväll i centrala Stockholm. Coworking spacet erbjuder även kostnadsfria mötesrum, ergonomiska möbler, parkeringsplatser, cykelgarage, duschar och möjligheter till lagerplats för att skapa en komplett arbetsplats. Regus Lidingö ger dig inte bara ett kontor, utan en plats där företagande möter natur och bekvämlighet.

Om Regus

Regus, eller IWG, är ett kontorshotell som har världens största nätverk med kontorshotell coworking-utrymmen. De har ljusa och inspirerande arbetsmiljöer som kan anpassas efter era behov och alla utrymmen är det genomgående professionella miljöer. Regus kännetecknas ofta för sina prisvärda lösningar där man kan anpassa nivån av service. IWG var en av de första i världen att lansera ett så kallat shared workspace, som de lanserade i Bryssel redan 1989 under namnet Regus. Sedan 2011 ingår Regus kontorshotell i IWG - International Workplace Group, som är ett publikt företag från Storbritannien med fler än 12 olika kontorshotellsaktörer under sig med huvudkontor i Schweiz idag. Idag är IWG världens största grupp av kontorshotell, och går att hitta över i stort sett hela världen i fler än 120 länder, på över 3300 adresser och med mer än 8 miljoner människor som använder deras kontor. Regus kontorshotell passar företag av alla storlekar och varje budget. De har arbetsutrymmen i offentliga byggnader och servicecenter, samt på flygplatser och järnvägsstationer – som dessutom får nya tillskott hela tiden. Hos Regus får man tillgång till ett stort globalt nätverk och ni kan arbeta närmare bostaden, närmare kunderna och närmare nya möjligheter.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Regus