Våra tjänsterVåra kunderOm ossJämför kontorshotell

Regus Kistagången 20b

TerrassPrisvärt
kontorshotell i Stockholm - Regus Kistagången 20bAlla bilder

Bekvämligheter

Parkering

Dusch

Höj- och sänkbara skrivbord

Terass/innergård

Drop-in-rum

Kontorslösningar

Visningsförfrågan

Kom på en förutsättningslös visning - önska dag och tid i nästa steg.

Om kontorshotellsanläggningen

Regus i Kista ligger i ett av av Europas största tekniska kluster. Flytta ditt företag framåt och njut av värdefulla nätverksmöjligheter med kontor i KistaOne. Arbeta tillsammans med IT- och telekomföretag i ett stort tekniskt nav och dra nytta av ett strategiskt läge med 25 minuters bilresa från Arlanda och bara 15 minuter från Stockholm City. I denna anläggning finns 61 kontor, 11 coworking platser samt 5 mötesrum. I byggnaden finns tillgång till café, uteplats, duschar samt inomhusparkering. Som medlemmar hos Regus ingår ni i ett stort globalt nätverk, där ni har tillgång till Regus andra anläggningar. Kista ligger strax nordväst om Stockholm, och är hem för landmärken som Scandic Victoria Tower och Kistamässan evenemangscenter. Här finns även Kista Galleria tvärs över gatan som erbjuder både butiker och restauranger, allt du behöver ligger alltså på ett bekvämt avstånd.

Om Regus

Regus kontorshotell har ett av världens största nätverk med arbets- och coworking-utrymmen. De har ljusa och inspirerande arbetsmiljöer som kan anpassas efter era behov och alla utrymmen är genomgående professionella miljöer. Regus kontorshotell passar företag av alla storlekar och varje budget. De har arbetsutrymmen i städer, offentliga byggnader och servicecenter, samt på flygplatser och järnvägsstationer – som får nya tillskott hela tiden. Hos Regus har ni tillgång till ett globalt nätverk och ni kan arbeta närmare bostaden, närmare kunderna och närmare nya möjligheter.

Medlemskap

Dagspass Lounge

Ett dagspass för loungeytor som kan nyttjas på Regus alla 3500 anläggningar i 120 länder.

Hyra:
150kr
Tillgång:
1 dag

Dagspass med skrivbord

Ett dagspass där du kan sitta vid eget skrivbord som kan nyttjas på Regus alla 3500 anläggningar i 120 länder.

Hyra:
290kr
Tillgång:
1 dag

Fast plats

En egen fast plats med access till Regus alla 3500 anläggningar i 120 länder.

Hyra:
4290kr
Tillgång:
1 månad

Flexplats obegränsad

Obegränsad access till loungeytor som kan nyttjas i Regus 3500 anläggningar i 120 länder. Detta alternativ finns även med 5 eller 10 dagars medlemskap.

Hyra:
2390kr
Tillgång:
1 månad

Privat kontor obegränsat

Hyr ett eget kontor under sammanlagt en hel månad, kan nyttjas i Regus 3500 anläggningar i 120 länder. Du hyr ett kontor som är ledigt varje specifik önskad dag. Detta alternativ finns även med 5 eller 10 dagars medlemskap.

Hyra:
4990kr
Tillgång:
1 månad

Lounge

Access till Regus loungeytor som kan nyttjas i 3500 anläggningar, i 120 länder.

Hyra:
850kr
Tillgång:
1 månad

Området

Vill du veta mer?

Ställ dina frågor om det här kontoret så återkopplar vi.