Bli matchad

Regus Kistagången 20b

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Regus Kistagången 20b.

TerrassPrisvärt

1484

Anläggningsstorlek

5

Mötesrum

Öppnades Dec. 2019

Bekvämligheter

Parkering

Dusch

Höj- och sänkbara skrivbord

Terass/innergård

Drop-in-rum

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Regus Kistagången 20b. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Regus Kistagången 20b vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Regus Kistagången 20b. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Fast plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

En egen fast plats med access till Regus alla 3500 anläggningar i 120 länder.

Flexplats obegränsad

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Obegränsad access till loungeytor som kan nyttjas i Regus 3500 anläggningar i 12...

Privat kontor obegränsat

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

Hyr ett eget kontor under sammanlagt en hel månad, kan nyttjas i Regus 3500 anlä...

Om Regus Kistagången 20b, Kista

Regus i Kista ligger i ett av av Europas största tekniska kluster. Flytta ditt företag framåt och njut av värdefulla nätverksmöjligheter med kontor i KistaOne. Arbeta tillsammans med IT- och telekomföretag i ett stort tekniskt nav och dra nytta av ett strategiskt läge med 25 minuters bilresa från Arlanda och bara 15 minuter från Stockholm City. I denna anläggning finns 61 kontor, 11 coworking platser samt 5 mötesrum. I byggnaden finns tillgång till café, uteplats, duschar samt inomhusparkering. Som medlemmar hos Regus ingår ni i ett stort globalt nätverk, där ni har tillgång till Regus andra anläggningar. Kista ligger strax nordväst om Stockholm, och är hem för landmärken som Scandic Victoria Tower och Kistamässan evenemangscenter. Här finns även Kista Galleria tvärs över gatan som erbjuder både butiker och restauranger, allt du behöver ligger alltså på ett bekvämt avstånd.

Om Regus

Regus, eller IWG, är ett kontorshotell som har världens största nätverk med kontorshotell coworking-utrymmen. De har ljusa och inspirerande arbetsmiljöer som kan anpassas efter era behov och alla utrymmen är det genomgående professionella miljöer. Regus kännetecknas ofta för sina prisvärda lösningar där man kan anpassa nivån av service. IWG var en av de första i världen att lansera ett så kallat shared workspace, som de lanserade i Bryssel redan 1989 under namnet Regus. Sedan 2011 ingår Regus kontorshotell i IWG - International Workplace Group, som är ett publikt företag från Storbritannien med fler än 12 olika kontorshotellsaktörer under sig med huvudkontor i Schweiz idag. Idag är IWG världens största grupp av kontorshotell, och går att hitta över i stort sett hela världen i fler än 120 länder, på över 3300 adresser och med mer än 8 miljoner människor som använder deras kontor. Regus kontorshotell passar företag av alla storlekar och varje budget. De har arbetsutrymmen i offentliga byggnader och servicecenter, samt på flygplatser och järnvägsstationer – som dessutom får nya tillskott hela tiden. Hos Regus får man tillgång till ett stort globalt nätverk och ni kan arbeta närmare bostaden, närmare kunderna och närmare nya möjligheter.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Regus