Få hjälp

Regus Kistagången 20b

TerrassPrisvärt

Bekvämligheter

Parkering

Dusch

Höj- och sänkbara skrivbord

Terass/innergård

Drop-in-rum

Kontorslösningar

Om Regus Kistagången 20b, Kista

Regus i Kista ligger i ett av av Europas största tekniska kluster. Flytta ditt företag framåt och njut av värdefulla nätverksmöjligheter med kontor i KistaOne. Arbeta tillsammans med IT- och telekomföretag i ett stort tekniskt nav och dra nytta av ett strategiskt läge med 25 minuters bilresa från Arlanda och bara 15 minuter från Stockholm City. I denna anläggning finns 61 kontor, 11 coworking platser samt 5 mötesrum. I byggnaden finns tillgång till café, uteplats, duschar samt inomhusparkering. Som medlemmar hos Regus ingår ni i ett stort globalt nätverk, där ni har tillgång till Regus andra anläggningar. Kista ligger strax nordväst om Stockholm, och är hem för landmärken som Scandic Victoria Tower och Kistamässan evenemangscenter. Här finns även Kista Galleria tvärs över gatan som erbjuder både butiker och restauranger, allt du behöver ligger alltså på ett bekvämt avstånd.

Om Regus

Regus, eller IWG, är ett kontorshotell som har världens största nätverk med kontorshotell coworking-utrymmen. De har ljusa och inspirerande arbetsmiljöer som kan anpassas efter era behov och alla utrymmen är det genomgående professionella miljöer. Regus kännetecknas ofta för sina prisvärda lösningar där man kan anpassa nivån av service. IWG var en av de första i världen att lansera ett så kallat shared workspace, som de lanserade i Bryssel redan 1989 under namnet Regus. Sedan 2011 ingår Regus kontorshotell i IWG - International Workplace Group, som är ett publikt företag från Storbritannien med fler än 12 olika kontorshotellsaktörer under sig med huvudkontor i Schweiz idag. Idag är IWG världens största grupp av kontorshotell, och går att hitta över i stort sett hela världen i fler än 120 länder, på över 3300 adresser och med mer än 8 miljoner människor som använder deras kontor. Regus kontorshotell passar företag av alla storlekar och varje budget. De har arbetsutrymmen i offentliga byggnader och servicecenter, samt på flygplatser och järnvägsstationer – som dessutom får nya tillskott hela tiden. Hos Regus får man tillgång till ett stort globalt nätverk och ni kan arbeta närmare bostaden, närmare kunderna och närmare nya möjligheter.

Medlemskap

Dagspass Lounge

Ett dagspass för loungeytor som kan nyttjas på Regus alla 3500 anläggningar i 120 länder.

Hyra:
150kr
Tillgång:
1 dag

Dagspass med skrivbord

Ett dagspass där du kan sitta vid eget skrivbord som kan nyttjas på Regus alla 3500 anläggningar i 120 länder.

Hyra:
290kr
Tillgång:
1 dag

Fast plats

En egen fast plats med access till Regus alla 3500 anläggningar i 120 länder.

Hyra:
4290kr
Tillgång:
1 månad

Flexplats obegränsad

Obegränsad access till loungeytor som kan nyttjas i Regus 3500 anläggningar i 120 länder. Detta alternativ finns även med 5 eller 10 dagars medlemskap.

Hyra:
2390kr
Tillgång:
1 månad

Privat kontor obegränsat

Hyr ett eget kontor under sammanlagt en hel månad, kan nyttjas i Regus 3500 anläggningar i 120 länder. Du hyr ett kontor som är ledigt varje specifik önskad dag. Detta alternativ finns även med 5 eller 10 dagars medlemskap.

Hyra:
4990kr
Tillgång:
1 månad

Lounge

Access till Regus loungeytor som kan nyttjas i 3500 anläggningar, i 120 länder.

Hyra:
850kr
Tillgång:
1 månad

Området

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Regus