Bli matchad

Spaces Hammarbybacken 27

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Spaces Hammarbybacken 27.

Modern inredningNära kommunikationer

3293

Anläggningsstorlek

9

Mötesrum

Öppnades Jan. 2021

Bekvämligheter

Parkering

Dusch

Höj- och sänkbara skrivbord

Terass/innergård

Inspelningsstudio

Cykelparkering

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Spaces Hammarbybacken 27. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Spaces Hammarbybacken 27 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Spaces Hammarbybacken 27. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Fast plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

En egen fast plats med access till Regus alla 3500 anläggningar i 120 länder.

Flexplats obegränsad

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Obegränsad access till loungeytor som kan nyttjas i Regus 3500 anläggningar i 12...

Privat kontor obegränsat

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

Hyr ett eget kontor under sammanlagt en hel månad, kan nyttjas i Regus 3500 anlä...

Om Spaces Hammarbybacken 27, Söderort

Spaces kontorshotell i Hammarby Sjöstad ligger i den spektakulära byggnaden Sthlm 01. Med närhet till både Södermalms myllrande puls och Hammarby Sjöstads något lugnare atmosfär är det här ett mycket attraktivt affärsläge. Närliggande kommunikationer tar er till centrala Stockholm på ca 15 minuter. Här finns ett urval av exceptionellt bra utrustade privata kontor, kreativa mötesrum och skrivbordsutrymmen till vilka du kan koppla upp dig och sätta igång kreativiteten, allt till en inspirerande utsikt över Hammarby sjö och Sickla kanal. Anläggningen har fräscha ytor och ljusa rum, med möjlighet att välja inredning till kontoren ur Regus egna katalog. Här hittar ni också ett lokalt delicafé,, duschar samt viloutrymmen. Som medlemmar hos Regus ingår ni i ett stort globalt nätverk, där ni har tillgång till Regus andra anläggningar.

Om Spaces

IWG grundade kontorshotellet Spaces 2006 i Amsterdam. Här är service, kreativitet och nytänkande i fokus. Ett kontorshotell med entreprenörsanda i dynamiska arbetsmiljöer. Här kan företag skapa, samarbeta och vara kreativa. Spaces är en av IWGs premiumprodukter och deras kontorshotell är en must see. Spaces är en aktör som drar till sig innovatörer, framtidstänkare och globetrotters Idag finns Spaces på fler än 270 adresser och i stort sett över hela världen. Oavsett om du arbetar själv, har ett litet team eller är ett stort företag här finns det kontorslösningar här för alla typer av organisationer. IWG är världens största globala kontorshotellsgrupp med flera coworking spaces och kontorshotell anslutna till sig så som Regus, Spaces, No18, Basepoint, Open Office och Signature by Regus. De var en av de första i världen att att lansera ett så kallat shared workspace. Idag hjälper de fler än 8 miljoner människor och deras företag att kunna arbeta i en produktiv och kreativ miljö. Spaces är ett kontorshotell som passar de flesta företag oavsett i vilket skede man befinner sig i. De har moderna och inspirerande arbetsmiljöer som kan anpassas efter era behov och alla utrymmen är det genomgående professionella och kreativa, för att inte nämna i ögonfallande. Hos Spaces finns det tillgång till ett av världens största globala nätverk där man kan arbeta centralt och off site med de övriga medlemmarna hos Spaces.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Spaces