Våra tjänsterVåra kunderOm ossJämför kontorshotell

Regus Hammarbybacken 27

Modern inredningNära kommunikationer
kontorshotell i Stockholm - Regus Hammarbybacken 27Alla bilder

Bekvämligheter

Parkering

Dusch

Höj- och sänkbara skrivbord

Terass/innergård

Inspelningsstudio

Cykelparkering

Konferensrum

Drop-in-rum

Kontorslösningar

Visningsförfrågan

Kom på en förutsättningslös visning - önska dag och tid i nästa steg.

Om kontorshotellsanläggningen

Regus kontorshotell i Hammarby Sjöstad ligger i den spektakulära byggnaden Sthlm 01. Med närhet till både Södermalms myllrande puls och Hammarby Sjöstads något lugnare atmosfär är det här ett mycket attraktivt affärsläge. Närliggande kommunikationer tar er till centrala Stockholm på ca 15 minuter. Här finns ett urval av exceptionellt bra utrustade privata kontor, kreativa mötesrum och skrivbordsutrymmen till vilka du kan koppla upp dig och sätta igång kreativiteten, allt till en inspirerande utsikt över Hammarby sjö och Sickla kanal. Anläggningen har fräscha ytor och ljusa rum, med möjlighet att välja inredning till kontoren ur Regus egna katalog. Här hittar ni också ett lokalt delicafé,, duschar samt viloutrymmen. Som medlemmar hos Regus ingår ni i ett stort globalt nätverk, där ni har tillgång till Regus andra anläggningar.

Om Regus

Regus kontorshotell har ett av världens största nätverk med arbets- och coworking-utrymmen. De har ljusa och inspirerande arbetsmiljöer som kan anpassas efter era behov och alla utrymmen är genomgående professionella miljöer. Regus kontorshotell passar företag av alla storlekar och varje budget. De har arbetsutrymmen i städer, offentliga byggnader och servicecenter, samt på flygplatser och järnvägsstationer – som får nya tillskott hela tiden. Hos Regus har ni tillgång till ett globalt nätverk och ni kan arbeta närmare bostaden, närmare kunderna och närmare nya möjligheter.

Medlemskap

Dagspass Lounge

Ett dagspass för loungeytor som kan nyttjas på Regus alla 3500 anläggningar i 120 länder.

Hyra:
590kr
Tillgång:
1 dag

Dagspass med skrivbord

Ett dagspass där du kan sitta vid eget skrivbord som kan nyttjas på Regus alla 3500 anläggningar i 120 länder.

Hyra:
590kr
Tillgång:
1 dag

Fast plats

En egen fast plats med access till Regus alla 3500 anläggningar i 120 länder.

Hyra:
4290kr
Tillgång:
1 månad

Flexplats obegränsad

Obegränsad access till loungeytor som kan nyttjas i Regus 3500 anläggningar i 120 länder. Detta alternativ finns även med 5 eller 10 dagars medlemskap.

Hyra:
2390kr
Tillgång:
1 månad

Privat kontor obegränsat

Hyr ett eget kontor under sammanlagt en hel månad, kan nyttjas i Regus 3500 anläggningar i 120 länder. Du hyr ett kontor som är ledigt varje specifik önskad dag. Detta alternativ finns även med 5 eller 10 dagars medlemskap.

Hyra:
4990kr
Tillgång:
1 månad

Området

Vill du veta mer?

Ställ dina frågor om det här kontoret så återkopplar vi.