Bli matchad

Regus Östra Hamngatan

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Regus Östra Hamngatan.

Historisk byggnadPrisvärt

3500

Anläggningsstorlek

8

Mötesrum

Öppnades Nov. 2017

Bekvämligheter

Parkering

Möblerad

Dusch

Höj- och sänkbara skrivbord

Cafeteria

Cykelparkering

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Regus Östra Hamngatan. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Regus Östra Hamngatan vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Regus Östra Hamngatan. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Medlemskap Privat kontor deltid

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

5 privata kontorsdagar/dag + flexplats resten av månaden. Incheck fr 08:30, mån-...

Medlemskap Privat kontor 50% + resten av månaden flexplats-access

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

10 privata kontorsdagar/dag + flexplats resten av månaden. Incheck fr 08:30, mån...

Medlemskap Lounge

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Global access till alla Regus Loungemiljöer och flexplatser. Över 3500 adresser ...

Fast Plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

Egen fast plats i en Coworkmiljö med 24/7 access. Fönster och inbyggda egna tele...

Om Regus Östra Hamngatan, City

Regus kontorshotell på Östra Hamngatan ligger mitt i hjärtat av Göteborgs city. Byggnaden är ursprungligen från 1700-talet och med sina stora fönster från golv till tak får anläggningen ett naturligt ljusinsläpp. På den här anläggningen kan ni hyra egna privata kontor och/eller coworkingplatser. Som medlemmar har ni även tillgång till mötes- och konferensrum. Det finns café i huset och det är nära till både restauranger, barer och butiker i stadens största köpcentrum - Nordstan - tvärs över gatan.

Om Regus

Regus, eller IWG, är ett kontorshotell som har världens största nätverk med kontorshotell coworking-utrymmen. De har ljusa och inspirerande arbetsmiljöer som kan anpassas efter era behov och alla utrymmen är det genomgående professionella miljöer. Regus kännetecknas ofta för sina prisvärda lösningar där man kan anpassa nivån av service. IWG var en av de första i världen att lansera ett så kallat shared workspace, som de lanserade i Bryssel redan 1989 under namnet Regus. Sedan 2011 ingår Regus kontorshotell i IWG - International Workplace Group, som är ett publikt företag från Storbritannien med fler än 12 olika kontorshotellsaktörer under sig med huvudkontor i Schweiz idag. Idag är IWG världens största grupp av kontorshotell, och går att hitta över i stort sett hela världen i fler än 120 länder, på över 3300 adresser och med mer än 8 miljoner människor som använder deras kontor. Regus kontorshotell passar företag av alla storlekar och varje budget. De har arbetsutrymmen i offentliga byggnader och servicecenter, samt på flygplatser och järnvägsstationer – som dessutom får nya tillskott hela tiden. Hos Regus får man tillgång till ett stort globalt nätverk och ni kan arbeta närmare bostaden, närmare kunderna och närmare nya möjligheter.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Regus