Bli matchad

Places Sickla

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Places Sickla.

FlexplatserModern inredning

220

Anläggningsstorlek

Öppnades Jan. 2021

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Möblerad

Höj- och sänkbara skrivbord

Cafeteria

Cykelparkering

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Places Sickla. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Places Sickla vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Places Sickla. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

En flexplats till ett riktigt bra pris hos Places i Sickla!

Om Places Sickla, Nacka

En anläggning i Sickla Köpkvarter med närhet till butiker, mataffärer och sånt som underlättar din vardag! Hit kan du ta både buss och Tvärbanan, och det finns parkeringsplatser för de som kör bil!

Om Places

Places är en operatör som fokuserar på flexibilitet och billiga arbetsplatser, allt för att underlätta din vardag! Här finns flexibla arbetsplatser för den som vill komma bort från hemmakontoret, men slippa pendla in till stan. Här finns allt du kan behöva för en arbetsdag - från bekväma arbetsplatser till telefonbås för digitala möten. Kaffe och te ingår och du har tillgång till skrivare, externa datorskärmar och loungeyta för möten. Places passar både egenföretagare och större företag som vill hyra enstaka platser som ett komplement till sitt huvudkontor. Det finns både dagpass, för den som vill komma dit ibland samt medlemsskap per månad.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten