Bli matchad

Palmung Mellin Fastigheter Cogito

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Palmung Mellin Fastigheter Cogito.

ParkeringLjusa lokaler

935

Anläggningsstorlek

14

Mötesrum

Öppnades Feb. 2007

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Dusch

Lagerplats

Cykelparkering

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Palmung Mellin Fastigheter Cogito. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Palmung Mellin Fastigheter Cogito vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Om Palmung Mellin Fastigheter Cogito, Högsbo

I kontorshotellet Cogito erbjuder Palmung Mellin Fastigheter prisvärda kontorsrum i Högsbo i en ljus och fräsch miljö. Här kan du hyra kontor i storlekarna 10-31 kvm med tillgång till gemensamma ytor, konferens- och mötesrum samt lounge. Det finns även möjlighet att hyra förråd. På fastigheten finns parkering som ingår i medlemskapet och plats i varmgarage finns att hyra i byggnadens källarplan. Cykelparkering finns såväl utomhus som i garaget. Högsbo Industriområde är ett av Göteborgs mest företagstäta områden och ligger bra placerat nära både bilväg och bra kollektivtrafik. I området finns flera lunchrestauranger, nära till köpcentrum och service.

Om Palmung Mellin Fastigheter

Palmung Mellin Fastigheter driver kontorshotellet Cogito i Högsbo - ett av Göteborgs företagstäta områden. Palmung Mellin är ett familjeföretag som grundades 1989 och har ca 64 000 kvm verksamhetslokaler och ett kontorshotell i sitt fastighetsbestånd.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten