Bli matchad

OW3

Se alla lediga kontor på kontorshotellet OW3.

Centralt lägeSekelskiftsbyggnad

340

Anläggningsstorlek

Öppnades Aug. 2016

Bekvämligheter

Kaffe

Hund tillåtet

Cykelparkering

Drop-in-rum

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på OW3. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på OW3 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på OW3. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Fast Plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

Om OW3, City

Välkommen till OW3, det exklusiva kontorshotellet som förenar komfort, stil och produktivitet på Olof Wijksgatan 3 i hjärtat av Göteborg! OW3 erbjuder en unik arbetsmiljö där företag kan trivas och blomstra. Deras fem separata rum, varierande i storlek från 22 till 82 kvm, är belägna i rymliga och nyligen renoverade sekelskifteslokaler. Här kan ni sätta er bekvämt och koncentrera er i en härlig atmosfär. När ni hyr ett kontorsrum hos OW3 får ni inte bara er egna arbetsyta utan också tillgång till deras gemensamma faciliteter. Kontorshotellet erbjuder ett fullt utrustat lunchrum, pentry med kaffemaskin, ett kostnadsfritt mötesrum med projektor och mycket mer. OW3 stöder även en flexibel arbetsdag med tillgänglighet 24/7, så att ni kan forma er arbetsdag enligt era behov. Kontorshotellet vet att hundar är en del av familjen, och därför är de hjärtligt välkomna på OW3. Många av deras kontor är försedda med fina eldstäder och deras gemensamma sällskapsrummet strålar av charm med sin sekelskiftesarkitektur och fiskbensparkett. Men OW3 är inte bara ett kontorshotell – det är en plats där arbete möter nöje och där produktivitet frodas. Beläget på Olof Wijksgatan 3, bara ett stenkast från både Götaplatsen och Korsvägen, har ni omedelbar tillgång till ett rikt utbud av caféer, butiker och restauranger. För en stunds avkoppling, finns grönskan vid Näckrosdammen bara hundra meter från deras port. Pendlingsmöjligheterna är lika bekväma som arbetsmiljön. Anläggningen nås enkelt via entré mot gatan, en trappa upp till våning 1. För de som väljer kollektivtrafik finns ett välutvecklat nätverk av busslinjer som gör det smidigt att ta sig hit från olika delar av staden. OW3 välkomnar er till eran nya arbetsplats, där arbete och njutning förenas på bästa sätt!

Om OW3

OW3, grundat av entreprenören Erik Runestam, är ett intimt kontorshotell som öppnade sina dörrar den 1 augusti 2016 på Olof Wijksgatan 3 i Göteborg. Kontorshotellet på Olof Wijksgatan 3 är totalt 350 kvadratmeter. Här erbjuds en inspirerande arbetsmiljö och skräddarsydda kontorslösningar. Under Erik Runestams ledning har OW3 blivit en kreativ knutpunkt för företagare och yrkesverksamma, där innovation och samarbete blomstrar. Med ett driv för att skapa en trivsam och produktiv arbetsplats strävar OW3 efter att erbjuda sina kunder det bästa av båda världar – en plats där affärsmöjligheter möter gemenskap.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten