Bli matchad

Nybrogatan Business Center Nybrogatan 34

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Nybrogatan Business Center Nybrogatan 34.

SekelskiftesbyggnadHögt till tak

2600

Anläggningsstorlek

3

Mötesrum

Öppnades Dec. 2019

Bekvämligheter

Kaffe

Hund tillåtet

Dusch

Lagerplats

Terass/innergård

Konferensrum

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Nybrogatan Business Center Nybrogatan 34. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Nybrogatan Business Center Nybrogatan 34 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Om Nybrogatan Business Center Nybrogatan 34, Östermalm

Kontorshotellet på Nybrogatan 34 är beläget i ett klassiskt östermalmshus, byggt 1890, som skickligt omvandlats till ett modernt kontor. Här finns det totalt 77 kontorsrum fördelat på fem våningsplan. Alla kontorsrummen har egen unik karaktär och varierar från cirka 6 till 75 kvm i storlek. De flesta av rummen har ekparkett, högt i tak, vacker stuckatur och stora fönster med mycket ljusinsläpp. Tillgång till mötes- och konferensrum finns.

Om Nybrogatan Business Center

Nybrogatan Business Center är ett av Stockholms äldsta kontorshotell och består av två anläggningar; båda på Nybrogatan på Östermalm. Här har ni nära till Stureplan, Östermalmshallen, restauranger och service samt till kommunikationer. Hos Nybrogatan BC tillåts du ha egen profil i stor utsträckning och ni kan ta mer plats för ert eget varumärke. Rummen hyrs ut omöblerade och ni sätter själva er prägel på kontoret. Båda anläggningarna erbjuder även virtuellt kontor eller arbetsplats per timme. Här finns också stor möjlighet till flexibilitet vad gäller speciallösningar, t.ex. utökad larmmöjlighet, egen IP-adress och telefonservice. För avslappnat nätverkande arrangeras det regelbundet afterworks där det bjuds på gott att äta och dricka.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Nybrogatan Business Center