Bli matchad

Metropole Brännkyrkagatan 103b

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Metropole Brännkyrkagatan 103b.

MedieindustrinKreativt

1000

Anläggningsstorlek

2

Mötesrum

Öppnades Dec. 2019

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Lagerplats

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Metropole Brännkyrkagatan 103b. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Metropole Brännkyrkagatan 103b vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Metropole Brännkyrkagatan 103b. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Fri tillgång till lokalen, möjlighet att jobba i samtliga lounge-ytor samt alla ...

Om Metropole Brännkyrkagatan 103b, Södermalm

Metrolpole vid Zinkensdamm är ett kontorshotell för frilansare, företag och entreprenörer inom medieindustrin. Området erbjuder närhet till tunnelbana, restauranger, trendiga caféer och matbutiker. På anläggningen huserar kreatörer inom film, musik, foto, design, journalistik, författare, spel, applikationer, sociala medier, influencers, PR och mycket mer. Tillsammans utgör de ett starkt och brett nätverk på en plats fylld av starka synergier i en unik miljö. Här kan du hyra kontorsrum och studios i varierande storlek, från ca 10 till 40 kvm. Låsbara förråd finns att hyra för till exempel dyr utrustning. Ni har tillgång till flera gemensamma ytor som mötes- och konferensrum, gemensamma kök, pausrum, biljardlounge och spelrum.

Om Metropole

Metropole är Stockholms första mediehus som öppnade år 2020. De har anpassat sina anläggningar på söder främst för frilansare inom mediaindustrin. Här är det bra gemenskap och du får tillgång till fotostudio, podcast studio, musikstudio etc.

Recensioner

Toppenställe! Proffsigt skött och ett väldigt trevligt gäng!

Jonas Sjöberg

Jonas Sjöberg,

Ljudmixare 116 Produktion

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Metropole