Bli matchad

IVAR Private Offices & Meetings

Se alla lediga kontor på kontorshotellet IVAR Private Offices & Meetings.

Modern inredningHistorisk byggnad

1800

Anläggningsstorlek

10

Mötesrum

Öppnades Dec. 2019

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Möblerad

Dusch

Gym

Frukost

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på IVAR Private Offices & Meetings. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på IVAR Private Offices & Meetings vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på IVAR Private Offices & Meetings. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

En flexplats hos Kapitel 8. I priset ingår frukost, 5 mötestimmar i månaden sam...

Fast plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

En fast plats med eget skrivbord, med tillgång till gym och reception.

Om IVAR Private Offices & Meetings, City

IVAR Private Offices & Meetings är ett väldigt centralt placerat kontorshotell i Stockholm City beläget i anrika Tändstickspalatset. Stockholms Central ligger på promenadavstånd, ett flertal busslinjer har sina hållplatser i närheten och tunnelbanenätets alla tre linjer når du lätt via ett par närliggande stationer. För bilförare finns parkeringsplatser både i Gallerian och i NK-garaget. Här kan ni hyra eget rum, fast skrivbordsplats eller möjlighet att sitta var som helst i de gemensamma utrymmen som finns, IVAR Private Offices & Meetings har olika medlemskap anpassat efter varje medlems livsstil och önskemål. Även om läget är centralt är detta kontorshotell en plats som känns särdeles lugn och rofylld. Ni har även tillgång till mötes- och konferensrum. Alla medlemmar får automatiskt ta del av förmåner som personal trainer i palatsets gym och frukost varje morgon i det trivsamt inredda köket.

Om IVAR

IVAR är ett kontorshotell skapat och byggt för att du ska kunna stanna upp, reflektera eller byta riktning. En inställning som ska ge dig energi att inleda ett nytt kapitel. Kanske ett andra, kanske ett åttonde. Oavsett vilket; varmt välkommen till de fina lokalerna hos IVAR. Hos IVAR har de en träningsstudio i anrika Tändstickspalatset. En oas mitt i Stockholm city, tillgängligt men privat. Kombinera träningen med ett medlemsskap hos IVAR för att få ut så mycket som möjligt. De erbjuder kontorslösningar, konferens, frukost, lunch och skräddarsydda event anpassat efter dig som kund. Det ingår handduk och träningsartiklar i medlemskapet.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten