Bli matchad

H11 - Provided by I Know a Guy

Se alla lediga kontor på kontorshotellet H11 - Provided by I Know a Guy.

Gym ingårLjusa lokaler

700

Anläggningsstorlek

5

Mötesrum

Öppnades Sep. 2022

Bekvämligheter

Kaffe

Möblerad

Dusch

Gym

Höj- och sänkbara skrivbord

Terass/innergård

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på H11 - Provided by I Know a Guy. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på H11 - Provided by I Know a Guy vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på H11 - Provided by I Know a Guy. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Lounge

Flexplats hos I Know a Guy på Kungsholmen

Om H11 - Provided by I Know a Guy, Kungsholmen

I Know a Guy's nyöppnade kontorshotell på Kungsholmen är en liten och familjär anläggning med ljusa och fräscha lokaler. Här finns möjlighet att hyra egna kontorsrum och/eller flexibla loungeplatser. Som medlem har man tillgång till gemensamma ytor såsom lounger och kök. Anläggningen har dessutom ett gym i källarvåningen som ingår i medlemspriset. Den stora ljusa loungen rymmer upp till 150 personer och är perfekt för presentationer och mingel.

Om I Know A Place

I Know a Place har två kontorshotell i Stockholm - en anläggning i city samt en på Kungsholmen. Anläggningen i city är känd för sin design och utsikt - högst upp i femte hötorgsskrapan ser man nästan hela Stockholm, och har en oslagbar förgrund i form av glaspelaren på Sergels Torg. I Know a Place är lite av en doldis på stockholms kontorshotellsmarknad, men otroligt uppskattad av de som hittar hit. Här är det sällan lediga kontor då hyresgäster tenderar att stanna länge. Lokalerna är även kända från många serier och filmer som spelats in i deras vackra lokaler. Man kan bland annat se lokalerna i succéserierna Gåsmamman och Älska mig. Anläggningen på Kungsholmen är också modernt inredd och en väldigt fin arbetsplats. Just Kungsholmen har ett något tunnare utbud med kontorshotell vilket gör den här anläggningen extra uppskattad från hyresgäster. Utöver sina kontorshotell driver man även konceptet "I Know a Guy" som är en fullskalig servicepartner till operatörer och fastighetsägare, vilket innebär att man kan hitta t.ex. receptioner som driftas av I know A Guy i andra fastigheter i Stockholm.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten