Bli matchad

High Court Stortorget 11

Se alla lediga kontor på kontorshotellet High Court Stortorget 11.

Centralt lägeBra service

1500

Anläggningsstorlek

11

Mötesrum

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Dusch

Frukost

Bar

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på High Court Stortorget 11. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på High Court Stortorget 11 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på High Court Stortorget 11. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexplast

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Det ingår höj- och sänkbart skrivbord, stol och skärm.

Fast Plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

Det ingår höj- och sänkbart skrivbord, stol och skärm. Vid fast plats ingår även...

Om High Court Stortorget 11, Malmö City

Välkommen till High Court, din nya destination för produktivitet och gemenskap mitt i Malmö City! Om du söker det perfekta coworking spacet med enastående faciliteter och bekvämligheter, då har du kommit rätt. High Court, beläget vid Stortorget 11, erbjuder en unik arbetsmiljö som är skräddarsydd för att uppfylla alla dina professionella behov. På High Court, har de skapat en inspirerande och funktionell arbetsplats som gör det enkelt för dig att fokusera på ditt arbete och samtidigt trivas. Kontorsutrymmet erbjuder en omedelbar startpunkt för din verksamhet, och om du föredrar att skapa din egen arbetsmiljö, har de flexibla arbetsstationer och mötesrum som passar dina behov. Coworking spacet förstår att detaljerna gör skillnaden. Med möjligheten att hyra en garageplats för endast 2000 kr per månad är din arbetspendling smidig och stressfri. Dessutom kan du börja varje vecka med en energifylld start tack vare deras veckovisa frukostservering. Godis, frukt, kaffe och te finns alltid till hands i pentryn och kök. För att förgylla dina fredagar har High Court något speciellt - en fredagsvagn med ett urval av alkoholhaltiga drycker och när hungern slår till så går det att beställa lunch via deras lunchbeställningsservice. Coworking spacets fina balkonger ger dig möjlighet att njuta av frisk luft och ta en paus i arbetsdagen. På High Court handlar det inte bara om arbete. De skapar möjligheter för dig att nätverka och skapa värdefulla kontakter. Vår sommar- och julfest för alla kontorsgäster är årets höjdpunkter. Dessutom anordnar de regelbundet trevliga after work-evenemang där du kan koppla av och mingla med andra företagare. De bryr sig om deras kontorsgäster och vill göra det bekvämt för dig att komma till High Court. För dig och dina gäster har de förhandlat fram förmånliga priser på ett närliggande 4-stjärnigt hotell för att göra din arbetsvistelse ännu mer bekväm. När det gäller pendling, låt oss göra det enkelt för dig. High Court är lättillgängligt med kollektivtrafik, inklusive flera busslinjer som tar dig till coworking anläggningen på Stortorget 11. Om man vill promenera så tar resan endast 5 minuter från Malmös Centralstation till anläggningen. Så varför vänta? Upptäck fördelarna med att arbeta på High Court i Malmö City och ta ditt företagande till nästa nivå. Kontakta oss idag för att boka din visning och upplev den perfekta coworking-miljö!

Om High Court

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från High Court