Bli matchad

Helio Grev Turegatan 30

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Helio Grev Turegatan 30.

Attraktivt områdeModern inredning

1500

Anläggningsstorlek

4

Mötesrum

Bekvämligheter

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Helio Grev Turegatan 30. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Helio Grev Turegatan 30 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Helio Grev Turegatan 30. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Open Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Som Open-medlem sätter du dig var du vill i deras coworking-lounger. Behöver du...

Fast plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

Här har du ett höj- och sänkbart skrivbord i ett rum du delar med andra och kan ...

Om Helio Grev Turegatan 30, Östermalm

Helio GT30 på Östermalm är ett unikt kontorshotell som är som en blandning av arbetsplats, klubb och laboratorium. Här samlas över 100 tillväxtföretag i en lokal som en gång var ett bankpalats. Området runtomkring erbjuder både restauranger, caféer, service med mera. Avsluta arbetsveckan med ett besök på Östermalmshallen eller ta en promenad i Humlegården. Här finns möjlighet att hyra allt från flexibla platser i öppen yta, delat kontorsrum eller egna privata kontorsrum. Anläggningen har också ett flertal mötesrum i olika storlekar, podcaststudio och en streamingstudio. De erbjuder också möjligheten att hyra biografen Park för filmvisning, kick-off, produktlanseringar etc.

Om Helio

Helio har ett flertal kontorshotell runt om i Stockholm med omnejd. De säger själva att de är ett “Workspace created to make you love Monday mornings” och de lägger stor vikt vid service och gemenskap. Hos Helio kan du hyra allt från öppna och flexibla platser till egna kontorsrum. Här finns också möjlighet till kontorslösningar för stora företag som behöver större yta. På varje anläggning finns community managers som ger hyresgäster och besökare service varje dag. Varje anläggning har flera mötesrum och på vissa av dem finns möjlighet att hyra podcaststudio. I alla medlemsskap ingår kaffe/te, frukt, inbjudningar till event

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Helio