Få hjälp

Helio Grev Turegatan 30

Attraktivt områdeModern inredning

Bekvämligheter

Kontorslösningar

Om Helio Grev Turegatan 30, Östermalm

Helio GT30 på Östermalm är ett unikt kontorshotell som är som en blandning av arbetsplats, klubb och laboratorium. Här samlas över 100 tillväxtföretag i en lokal som en gång var ett bankpalats. Området runtomkring erbjuder både restauranger, caféer, service med mera. Avsluta arbetsveckan med ett besök på Östermalmshallen eller ta en promenad i Humlegården. Här finns möjlighet att hyra allt från flexibla platser i öppen yta, delat kontorsrum eller egna privata kontorsrum. Anläggningen har också ett flertal mötesrum i olika storlekar, podcaststudio och en streamingstudio. De erbjuder också möjligheten att hyra biografen Park för filmvisning, kick-off, produktlanseringar etc.

Om Helio

Helio har ett flertal kontorshotell runt om i Stockholm med omnejd. De säger själva att de är ett “Workspace created to make you love Monday mornings” och de lägger stor vikt vid service och gemenskap. Hos Helio kan du hyra allt från öppna och flexibla platser till egna kontorsrum. Här finns också möjlighet till kontorslösningar för stora företag som behöver större yta. På varje anläggning finns community managers som ger hyresgäster och besökare service varje dag. Varje anläggning har flera mötesrum och på vissa av dem finns möjlighet att hyra podcaststudio. I alla medlemsskap ingår kaffe/te, frukt, inbjudningar till event

Medlemskap

Open Flexplats

Som Open-medlem sätter du dig var du vill i deras coworking-lounger. Behöver du fokus och tystnad har de fokusrum och telefonrum att använda. Låsbar förvaring i olika storlekar finns det med.

Hyra:
5350kr
Tillgång:
1 månad

Fast plats

Här har du ett höj- och sänkbart skrivbord i ett rum du delar med andra och kan ställa upp dubbla skärmar, pärmar eller andra saker du vill slippa ta hem eller låsa in. Om du behöver extra plats finns det låsbar förvaring i olika storlekar.

Hyra:
7350kr
Tillgång:
1 månad

Området

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Helio