Bli matchad

Hagalunds Kontorshotell, Industrivägen 19

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Hagalunds Kontorshotell, Industrivägen 19.

PrisvärtGratis mötesrum

1500

Anläggningsstorlek

5

Mötesrum

Öppnades Dec. 2019

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Höj- och sänkbara skrivbord

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Hagalunds Kontorshotell, Industrivägen 19. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Hagalunds Kontorshotell, Industrivägen 19 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Om Hagalunds Kontorshotell, Industrivägen 19, Solna

Hagalunds Kontorshotell i Solna är en modern anläggning med kontorsrum i flera olika storlekar, från 5 till 62 kvm. Här råder en kreativ, inspirerande och personlig atmosfär där ni kan arbeta och nätverka med ett flertal företag inom olika branscher. Som hyresgäst har ni tillgång till mötes- och konferensrum, gemensamma köksutrymmen och det finns möjlighet att hyra parkeringsplats.

Om Hagalunds Kontorshotell

Hagalunds Kontorshotell ligger i Hagalunds industriområde i Solna, ett attraktivt område bara några minuter utanför Stockholms innerstad. Här finns möjlighet att hyra olika kontorsrum i olika storlekar beroende på era behov och önskemål och ni erbjuds en kreativ och inspirerande miljö att arbeta i. Här kan ni som företagare, entreprenörer och kreatörer nätverka och växa tillsammans med andra. Hit kommer du med buss med SL eller Humlegårdens eldrivna buss som är gratis och går från Odenplan och Sankt Eriksplan. I stadsplanen ligger även en ny tunnelbanelinje planerad för att bygga ihop Hagalund med Stockholm.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten