Bli matchad

FirstOffice Dalaplan

Se alla lediga kontor på kontorshotellet FirstOffice Dalaplan.

Gratis mötesrumModern inredning

1007

Anläggningsstorlek

6

Mötesrum

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Möblerad

Höj- och sänkbara skrivbord

Lagerplats

Cykelparkering

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på FirstOffice Dalaplan. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på FirstOffice Dalaplan vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Om FirstOffice Dalaplan, Heleneholm

FirstOffice kontorshotell vid Dalaplan är ett centralt kontorshotell i Malmös södra innerstad. Här finns möjlighet att hyra privata kontorsrum för 1-6 perosner i storlekarna 9-65 kvm. Anläggningen är modern och ljus med trevliga kontor och fina gemensamhetsutrymmen. När ni hyr kontor på FirstOffice ingår alltid mötesrum. Dalaplan ligger i Malmös södra innerstad och hit tar du dig enkelt med både lokaltrafik och bil. Om du cyklar till jobbet kan du ställa cykeln i det tillhörande cykelrummet. Mobilia köpcentrum med sitt breda utbud av restauranger och service ligger på gångavstånd.

Om FirstOffice

FirstOffice är fastighetsbolaget Corem Property Group satsning på kontorshotell. FirstOffice erbjuder smarta kontorslösningar med arbetsplatser och mötesrum i en trevlig och inspirerande miljö. De har ett stort utbud av kontorshotell runt om i landet vilket ger hyresgästerna fantastiska möjligheter att nätverka, arbeta och samarbeta. Hos FirstOffice kan ni välja mellan Privata kontor, Coworking och BigOffice. Som hyresgäst och medlem hos FirstOffice får ni fri tillgång till arbetsplatser och mötesrum samtliga städer där de är verksamma: Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Malmö, Halmstad och Göteborg." ”FirstOffice – Smarta kontor för smarta bolag.”

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från FirstOffice