Bli matchad

FirstOffice Dalaplan

Se alla lediga kontor på kontorshotellet FirstOffice Dalaplan.

Gratis mötesrumModern inredning

1007

Anläggnings storlek

6

Mötesrum

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Möblerad

Höj- och sänkbara skrivbord

Lagerplats

Cykelparkering

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på FirstOffice Dalaplan. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på FirstOffice Dalaplan vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Om FirstOffice Dalaplan, Fosie

FirstOffice kontorshotell vid Dalaplan är ett centralt kontorshotell i Malmös södra innerstad. Här finns möjlighet att hyra privata kontorsrum för 1-6 perosner i storlekarna 9-65 kvm. Anläggningen är modern och ljus med trevliga kontor och fina gemensamhetsutrymmen. När ni hyr kontor på FirstOffice ingår alltid mötesrum. Dalaplan ligger i Malmös södra innerstad och hit tar du dig enkelt med både lokaltrafik och bil. Om du cyklar till jobbet kan du ställa cykeln i det tillhörande cykelrummet. Mobilia köpcentrum med sitt breda utbud av restauranger och service ligger på gångavstånd.

Om FirstOffice

FirstOffice är fastighetsbolaget Corem Property Group satsning på kontorshotell. FirstOffice erbjuder flexibla kontorsmöjligheter med arbets- och mötesplatser i en trevlig och inspirerande miljö. De har ett stort utbud av kontorshotell runt om i landet vilket ger hyresgästerna fantastiska möjligheter att nätverka, arbeta och samarbeta. Bara i Stockholm har de hela 10 anläggningar! Som hyresgäst har du tillgång till arbetsplatser och mötesrum på alla deras anläggningar. Klöverns vision är att skapa attraktiva och hållbara miljöer för framtidens företag, individer och samhälle. Det kräver ett aktivt byggande av stadsdelar, områden och olika näringslivskluster. Deras möblemang bygger på skandinavisk design tillsammans med smarta och hållbara materialval.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från FirstOffice