Bli matchad

FirstOffice Säveån

Se alla lediga kontor på kontorshotellet FirstOffice Säveån.

Gratis mötesrumPrisvärt

1279

Anläggningsstorlek

4

Mötesrum

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Möblerad

Dusch

Höj- och sänkbara skrivbord

Konferensrum

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på FirstOffice Säveån. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på FirstOffice Säveån vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Om FirstOffice Säveån, Nordost

FirstOffice Säveån är ett mycket trivsamt kontorshotell intill vackra Säveån, i Sisjön. Anläggningen har moderna och ljusa lokaler och erbjuder både möblerade och omöblerade kontorsrum i storlekarna 10-52 kvm, lämpliga för 1-6 personer. I närheten hittar ni Sävedalens köpgata med dess breda serviceutbud av lunchrestauranger, livsmedelsbutiker, frisörer, gym och andra bekvämligheter. Det finns goda kommunikationsmöjligheter till området, och det korta avståndet till E20 gör att det enkelt går att ta sig hit med bil. Fri parkering ingår i medlemskapet.

Om FirstOffice

FirstOffice är fastighetsbolaget Corem Property Group satsning på kontorshotell. FirstOffice erbjuder smarta kontorslösningar med arbetsplatser och mötesrum i en trevlig och inspirerande miljö. De har ett stort utbud av kontorshotell runt om i landet vilket ger hyresgästerna fantastiska möjligheter att nätverka, arbeta och samarbeta. Hos FirstOffice kan ni välja mellan Privata kontor, Coworking och BigOffice. Som hyresgäst och medlem hos FirstOffice får ni fri tillgång till arbetsplatser och mötesrum samtliga städer där de är verksamma: Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Malmö, Halmstad och Göteborg." ”FirstOffice – Smarta kontor för smarta bolag.”

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från FirstOffice