Bli matchad

FirstOffice Bulltofta

Se alla lediga kontor på kontorshotellet FirstOffice Bulltofta.

Gratis mötesrumLjusa lokaler

471

Anläggningsstorlek

2

Mötesrum

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Lagerplats

Cafeteria

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på FirstOffice Bulltofta. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på FirstOffice Bulltofta vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Om FirstOffice Bulltofta, Bulltofta

FirstOffice kontorshotell i Bulltofta i Malmö är en hemtrevlig anläggning där hundar är välkomna. Anläggningen erbjuder ljusa privata kontorsrum i storlekarna 9-20 kvm med tillgång till mötes- och konferensrum, lounger och gemensamma ytor. När ni hyr kontor hos FirstOffice har ni tillgång till arbetsplatser och mötesrum på alla deras anläggningar i Sverige. FirstOffice Bulltofta ligger i Bulltofta industriområde. Närheten till Inre och Yttre Ringvägen ger goda kommunikationsmöjligheter och inom gångavstånd finns bussförbindelser mot centrala Malmö.

Om FirstOffice

FirstOffice är fastighetsbolaget Corem Property Group satsning på kontorshotell. FirstOffice erbjuder smarta kontorslösningar med arbetsplatser och mötesrum i en trevlig och inspirerande miljö. De har ett stort utbud av kontorshotell runt om i landet vilket ger hyresgästerna fantastiska möjligheter att nätverka, arbeta och samarbeta. Hos FirstOffice kan ni välja mellan Privata kontor, Coworking och BigOffice. Som hyresgäst och medlem hos FirstOffice får ni fri tillgång till arbetsplatser och mötesrum samtliga städer där de är verksamma: Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Malmö, Halmstad och Göteborg." ”FirstOffice – Smarta kontor för smarta bolag.”

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från FirstOffice