Bli matchad

FirstOffice Bulltofta

Se alla lediga kontor på kontorshotellet FirstOffice Bulltofta.

Gratis mötesrumLjusa lokaler

471

Anläggnings storlek

2

Mötesrum

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Lagerplats

Cafeteria

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på FirstOffice Bulltofta. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på FirstOffice Bulltofta vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Om FirstOffice Bulltofta, Öster

FirstOffice kontorshotell i Bulltofta i Malmö är en hemtrevlig anläggning där hundar är välkomna. Anläggningen erbjuder ljusa privata kontorsrum i storlekarna 9-20 kvm med tillgång till mötes- och konferensrum, lounger och gemensamma ytor. När ni hyr kontor hos FirstOffice har ni tillgång till arbetsplatser och mötesrum på alla deras anläggningar i Sverige. FirstOffice Bulltofta ligger i Bulltofta industriområde. Närheten till Inre och Yttre Ringvägen ger goda kommunikationsmöjligheter och inom gångavstånd finns bussförbindelser mot centrala Malmö.

Om FirstOffice

FirstOffice är fastighetsbolaget Corem Property Group satsning på kontorshotell. FirstOffice erbjuder flexibla kontorsmöjligheter med arbets- och mötesplatser i en trevlig och inspirerande miljö. De har ett stort utbud av kontorshotell runt om i landet vilket ger hyresgästerna fantastiska möjligheter att nätverka, arbeta och samarbeta. Bara i Stockholm har de hela 10 anläggningar! Som hyresgäst har du tillgång till arbetsplatser och mötesrum på alla deras anläggningar. Klöverns vision är att skapa attraktiva och hållbara miljöer för framtidens företag, individer och samhälle. Det kräver ett aktivt byggande av stadsdelar, områden och olika näringslivskluster. Deras möblemang bygger på skandinavisk design tillsammans med smarta och hållbara materialval.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från FirstOffice