Bli matchad

FirstOffice Navet

Se alla lediga kontor på kontorshotellet FirstOffice Navet.

Fri tillgång parkeringPrisvärt

425

Anläggningsstorlek

1

Mötesrum

Bekvämligheter

Parkering

Hund tillåtet

Dusch

Cafeteria

Drop-in-rum

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på FirstOffice Navet. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på FirstOffice Navet vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Om FirstOffice Navet, Nordost

FirstOffice Navet är ett centralt beläget kontorshotell i Sävedalen, Partille med med fri tillgång till parkering. Här erbjuder FirstOffice omöblerade privata kontorsrum med utsikt över Bergsjöområdet eller Sävedalens köpgata. Totalt finns det 18 rum i storleken 12 kvm och ingår tillgång till mötesrum samt gemensamma utrymmen. I området finns det lunchrestauranger, livsmedelsbutiker, frisörer, gym och goda kommunikationsmöjligheter.

Om FirstOffice

FirstOffice är fastighetsbolaget Corem Property Group satsning på kontorshotell. FirstOffice erbjuder smarta kontorslösningar med arbetsplatser och mötesrum i en trevlig och inspirerande miljö. De har ett stort utbud av kontorshotell runt om i landet vilket ger hyresgästerna fantastiska möjligheter att nätverka, arbeta och samarbeta. Hos FirstOffice kan ni välja mellan Privata kontor, Coworking och BigOffice. Som hyresgäst och medlem hos FirstOffice får ni fri tillgång till arbetsplatser och mötesrum samtliga städer där de är verksamma: Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Malmö, Halmstad och Göteborg." ”FirstOffice – Smarta kontor för smarta bolag.”

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från FirstOffice