Få hjälp

FirstOffice Sävedalen

Gratis parkeringGratis mötesrum

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Möblerad

Dusch

Höj- och sänkbara skrivbord

Cafeteria

Terass/innergård

Konferensrum

Drop-in-rum

Kontorslösningar

Om FirstOffice Sävedalen, Nordost

FirstOffice Sävedalen är ett nyöppnat kontorshotell i centrala Sävedalen, Partille med kostnadsfri parkering och närhet kommunikationer. Lokalerna är ljusa och moderna och erbjuder kontorsrum i storlekarna 9-30 kvm. De erbjuder även BigOffice – nyckelfärdiga kontor för de företag som önskar en större privat yta. Som hyresgäster har ni tillgång till mötes- och konferensrum samt gemensamma utrymmen. I området finns lunchrestauranger, livsmedelsbutiker, frisörer, gym och andra bekvämligheter.

Om FirstOffice

FirstOffice är fastighetsbolaget Klöverns satsning på kontorshotell. Klövern är ett börsnoterat fastighetsbolag som med närhet och engagemang erbjuder attraktiva lokaler och aktivt bidrar till stadsutvecklingen i tillväxtregioner. FirstOffice erbjuder flexibla kontorsmöjligheter med arbets- och mötesplatser i en trevlig och inspirerande miljö. De har ett stort utbud av kontorshotell runt om i landet vilket ger hyresgästerna fantastiska möjligheter att nätverka, arbeta och samarbeta. Bara i Stockholm har de hela 11+ anläggningar! Som hyresgäst har du tillgång till arbetsplatser och mötesrum på alla deras anläggningar. Klöverns vision är att skapa attraktiva och hållbara miljöer för framtidens företag, individer och samhälle. Det kräver ett aktivt byggande av stadsdelar, områden och olika näringslivskluster. Deras möblemang bygger på skandinavisk design tillsammans med smarta och hållbara materialval.

Recensioner

FirstOffice har trevliga genomtänkta lokaler och trevlig, serviceminded personal. Hittills har vi bara positiva erfarenheter!

Karl-Johan Svanvik

Karl-Johan Svanvik,

Grundare, Tibvik

Vi valde FirstOffice för att de har ett bra läge geografiskt, deras smidiga lösning , enkelt med parkering, moderna och fräscha lokaler.

Marcus Nordwall

Marcus Nordwall,

Grundare, Ferro Elit Sverige AB

Området

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från FirstOffice