Bli matchad

FirstOffice Sävedalen

Se alla lediga kontor på kontorshotellet FirstOffice Sävedalen.

Gratis parkeringGratis mötesrum

1006

Anläggningsstorlek

6

Mötesrum

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Möblerad

Dusch

Höj- och sänkbara skrivbord

Cafeteria

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på FirstOffice Sävedalen. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på FirstOffice Sävedalen vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Om FirstOffice Sävedalen, Nordost

FirstOffice Sävedalen är ett nyöppnat kontorshotell i centrala Sävedalen, Partille med kostnadsfri parkering och närhet kommunikationer. Lokalerna är ljusa och moderna och erbjuder kontorsrum i storlekarna 9-30 kvm. De erbjuder även BigOffice – nyckelfärdiga kontor för de företag som önskar en större privat yta. Som hyresgäster har ni tillgång till mötes- och konferensrum samt gemensamma utrymmen. I området finns lunchrestauranger, livsmedelsbutiker, frisörer, gym och andra bekvämligheter.

Om FirstOffice

FirstOffice är fastighetsbolaget Corem Property Group satsning på kontorshotell. FirstOffice erbjuder smarta kontorslösningar med arbetsplatser och mötesrum i en trevlig och inspirerande miljö. De har ett stort utbud av kontorshotell runt om i landet vilket ger hyresgästerna fantastiska möjligheter att nätverka, arbeta och samarbeta. Hos FirstOffice kan ni välja mellan Privata kontor, Coworking och BigOffice. Som hyresgäst och medlem hos FirstOffice får ni fri tillgång till arbetsplatser och mötesrum samtliga städer där de är verksamma: Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Malmö, Halmstad och Göteborg." ”FirstOffice – Smarta kontor för smarta bolag.”

Recensioner

FirstOffice har trevliga genomtänkta lokaler och trevlig, serviceminded personal. Hittills har vi bara positiva erfarenheter!

Karl-Johan Svanvik

Karl-Johan Svanvik,

Grundare, Tibvik

Vi valde FirstOffice för att de har ett bra läge geografiskt, deras smidiga lösning , enkelt med parkering, moderna och fräscha lokaler.

Marcus Nordwall

Marcus Nordwall,

Grundare, Ferro Elit Sverige AB

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från FirstOffice