Bli matchad

FirstOffice Mobilia

Se alla lediga kontor på kontorshotellet FirstOffice Mobilia.

UtsiktMötesrum ingår

742

Anläggningsstorlek

4

Mötesrum

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Möblerad

Drop-in-rum

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på FirstOffice Mobilia. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på FirstOffice Mobilia vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Om FirstOffice Mobilia, Heleneholm

FirstOffice kontorshotell på Fosievägen i Malmö är en ljus och trevlig anläggning beläget på plan 6 & 7 med en vacker utsikt över Malmö. Anläggningen erbjuder modernt inredda privata kontorsrum för 1-2 personer i storlekarna 13-19 kvm. Mötesrum ingår när ni hyr kontor och ni får tillgång till arbetsplatser och mötesrum i alla deras anläggningar i Sverige. Området är både centralt och man tar sig lätt hit med både lokaltrafik och bil. På gångavstånd finns Mobilia köpcentrum med ett breda serviceutbud av butiker och restauranger.

Om FirstOffice

FirstOffice är fastighetsbolaget Corem Property Group satsning på kontorshotell. FirstOffice erbjuder smarta kontorslösningar med arbetsplatser och mötesrum i en trevlig och inspirerande miljö. De har ett stort utbud av kontorshotell runt om i landet vilket ger hyresgästerna fantastiska möjligheter att nätverka, arbeta och samarbeta. Hos FirstOffice kan ni välja mellan Privata kontor, Coworking och BigOffice. Som hyresgäst och medlem hos FirstOffice får ni fri tillgång till arbetsplatser och mötesrum samtliga städer där de är verksamma: Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Malmö, Halmstad och Göteborg." ”FirstOffice – Smarta kontor för smarta bolag.”

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från FirstOffice