Bli matchad

FirstOffice Mobilia

Se alla lediga kontor på kontorshotellet FirstOffice Mobilia.

UtsiktMötesrum ingår

742

Anläggnings storlek

4

Mötesrum

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Möblerad

Drop-in-rum

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på FirstOffice Mobilia. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på FirstOffice Mobilia vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Om FirstOffice Mobilia, Fosie

FirstOffice kontorshotell på Fosievägen i Malmö är en ljus och trevlig anläggning beläget på plan 6 & 7 med en vacker utsikt över Malmö. Anläggningen erbjuder modernt inredda privata kontorsrum för 1-2 personer i storlekarna 13-19 kvm. Mötesrum ingår när ni hyr kontor och ni får tillgång till arbetsplatser och mötesrum i alla deras anläggningar i Sverige. Området är både centralt och man tar sig lätt hit med både lokaltrafik och bil. På gångavstånd finns Mobilia köpcentrum med ett breda serviceutbud av butiker och restauranger.

Om FirstOffice

FirstOffice är fastighetsbolaget Corem Property Group satsning på kontorshotell. FirstOffice erbjuder flexibla kontorsmöjligheter med arbets- och mötesplatser i en trevlig och inspirerande miljö. De har ett stort utbud av kontorshotell runt om i landet vilket ger hyresgästerna fantastiska möjligheter att nätverka, arbeta och samarbeta. Bara i Stockholm har de hela 10 anläggningar! Som hyresgäst har du tillgång till arbetsplatser och mötesrum på alla deras anläggningar. Klöverns vision är att skapa attraktiva och hållbara miljöer för framtidens företag, individer och samhälle. Det kräver ett aktivt byggande av stadsdelar, områden och olika näringslivskluster. Deras möblemang bygger på skandinavisk design tillsammans med smarta och hållbara materialval.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från FirstOffice