Bli matchad

FirstOffice Åby Arena

Se alla lediga kontor på kontorshotellet FirstOffice Åby Arena.

UtsiktGratis mötesrum

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Möblerad

Dusch

Höj- och sänkbara skrivbord

Konferensrum

Drop-in-rum

Tillgängliga kontor

Om FirstOffice Åby Arena, Mölndal

FirstOffice Åby Arena i Mölndal är ett nybyggt kontorshotell med moderna och ljusa lokaler. Kontoret är beläget högst upp i huset på plan 13 och 14 med en fantastisk utsikt! På de två våningsplanen finns här totalt 46 kontorsrum i storlekarna 10-41 kvm, lämpliga för 1-6 personer. I fastigheten finns bland annat hotell, lunchrestaurang, Friskis & Svettis samt en av världens största padelhallar - Every Padel Åby Arena. Utanför fastigheten finns en rymlig parkering som även har laddstolpar för elbilar. First Office Åby Arena har goda bussförbindelser och restiden in till centrala Göteborg är cirka 30 minuter.

Storlek på anläggningen1 432 m²
Kontor från kr/person/månad
Vilka kontor finns tillgängliga på anläggningen?Just nu finns det inte några lediga kontor på anläggningen?

Om FirstOffice

FirstOffice är fastighetsbolaget Corem Property Group satsning på kontorshotell. FirstOffice erbjuder flexibla kontorsmöjligheter med arbets- och mötesplatser i en trevlig och inspirerande miljö. De har ett stort utbud av kontorshotell runt om i landet vilket ger hyresgästerna fantastiska möjligheter att nätverka, arbeta och samarbeta. Bara i Stockholm har de hela 10 anläggningar! Som hyresgäst har du tillgång till arbetsplatser och mötesrum på alla deras anläggningar. Klöverns vision är att skapa attraktiva och hållbara miljöer för framtidens företag, individer och samhälle. Det kräver ett aktivt byggande av stadsdelar, områden och olika näringslivskluster. Deras möblemang bygger på skandinavisk design tillsammans med smarta och hållbara materialval.

Recensioner

FirstOffice blev ett självklart val i deras nya och fräscha kontor vid Åby Arena i Mölndal. Här ges goda möjligheter att nätverka och närheten till Göteborg. En fördel är att som hyresgäst kunna boka tid i konferensrum även på de övriga FirstOffice kontoren i landet. Detta underlättar mycket för kundbesök på andra orter!

Freddie Törnkvist

Freddie Törnkvist,

Grundare/Ägare, Freddie Företagsprofilering AB

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från FirstOffice