Bli matchad

FirstOffice Åby Arena

Se alla lediga kontor på kontorshotellet FirstOffice Åby Arena.

UtsiktGratis mötesrum

1432

Anläggningsstorlek

9

Mötesrum

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Möblerad

Dusch

Höj- och sänkbara skrivbord

Konferensrum

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på FirstOffice Åby Arena. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på FirstOffice Åby Arena vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på FirstOffice Åby Arena. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Fast plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

En plats hos Åby Arena FirstOffice

Om FirstOffice Åby Arena, Mölndal

FirstOffice Åby Arena i Mölndal är ett nybyggt kontorshotell med moderna och ljusa lokaler. Kontoret är beläget högst upp i huset på plan 13 och 14 med en fantastisk utsikt! På de två våningsplanen finns här totalt 46 kontorsrum i storlekarna 10-41 kvm, lämpliga för 1-6 personer. I fastigheten finns bland annat hotell, lunchrestaurang, Friskis & Svettis samt en av världens största padelhallar - Every Padel Åby Arena. Utanför fastigheten finns en rymlig parkering som även har laddstolpar för elbilar. First Office Åby Arena har goda bussförbindelser och restiden in till centrala Göteborg är cirka 30 minuter.

Om FirstOffice

FirstOffice är fastighetsbolaget Corem Property Group satsning på kontorshotell. FirstOffice erbjuder smarta kontorslösningar med arbetsplatser och mötesrum i en trevlig och inspirerande miljö. De har ett stort utbud av kontorshotell runt om i landet vilket ger hyresgästerna fantastiska möjligheter att nätverka, arbeta och samarbeta. Hos FirstOffice kan ni välja mellan Privata kontor, Coworking och BigOffice. Som hyresgäst och medlem hos FirstOffice får ni fri tillgång till arbetsplatser och mötesrum samtliga städer där de är verksamma: Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Malmö, Halmstad och Göteborg." ”FirstOffice – Smarta kontor för smarta bolag.”

Recensioner

FirstOffice blev ett självklart val i deras nya och fräscha kontor vid Åby Arena i Mölndal. Här ges goda möjligheter att nätverka och närheten till Göteborg. En fördel är att som hyresgäst kunna boka tid i konferensrum även på de övriga FirstOffice kontoren i landet. Detta underlättar mycket för kundbesök på andra orter!

Freddie Törnkvist

Freddie Törnkvist,

Grundare/Ägare, Freddie Företagsprofilering AB

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från FirstOffice