Bli matchad

FirstOffice Dragörkajen

Se alla lediga kontor på kontorshotellet FirstOffice Dragörkajen.

UtsiktGratis mötesrum

440

Anläggningsstorlek

4

Mötesrum

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Möblerad

Höj- och sänkbara skrivbord

Cafeteria

Drop-in-rum

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på FirstOffice Dragörkajen. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på FirstOffice Dragörkajen vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på FirstOffice Dragörkajen. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Fast plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

En fast plats hos FirstOffice Dragörkajen

Om FirstOffice Dragörkajen, Limhamns Hamnområde

FirstOffice kontorshotell i Limhamn, Malmö öppnar 1a november. Anläggningen är belägen i centrala Limhamn på Dragörkajen, med fantastisk utsikt över havet, Öresundsbron och Danmark. Anläggningen är ljus och modern och här erbjuds privata kontorsrum i storlekarna 7-30 kvm för 1-6 personer, med tillgång till mötesrum och gemensamma ytor. Dragökajen ligger i centrala Limhamn med fin utsikt över sundet. I byggnaden finns en trevlig lunchrestaurang och på gångavstånd finns Limhamns centrum med ett brett utbud av resturanger, butiker och service. Kontorshotellet är lättillgängligt med både buss och bil och parkeringshus finns i närområdet.

Om FirstOffice

FirstOffice är fastighetsbolaget Corem Property Group satsning på kontorshotell. FirstOffice erbjuder smarta kontorslösningar med arbetsplatser och mötesrum i en trevlig och inspirerande miljö. De har ett stort utbud av kontorshotell runt om i landet vilket ger hyresgästerna fantastiska möjligheter att nätverka, arbeta och samarbeta. Hos FirstOffice kan ni välja mellan Privata kontor, Coworking och BigOffice. Som hyresgäst och medlem hos FirstOffice får ni fri tillgång till arbetsplatser och mötesrum samtliga städer där de är verksamma: Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Malmö, Halmstad och Göteborg." ”FirstOffice – Smarta kontor för smarta bolag.”

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från FirstOffice