Bli matchad

FirstOffice Dragörkajen

Se alla lediga kontor på kontorshotellet FirstOffice Dragörkajen.

440

Anläggnings storlek

4

Mötesrum

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Möblerad

Höj- och sänkbara skrivbord

Cafeteria

Drop-in-rum

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på FirstOffice Dragörkajen. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på FirstOffice Dragörkajen vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Medlemskap

Medlemskap som erbjuds på FirstOffice Dragörkajen. Samtliga medlemskap säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Fast plats

Kostnad/mån:
12345

kr/mån

Typ:
Fixed desk

En fast plats hos FirstOffice Dragörkajen

Om FirstOffice Dragörkajen, Övriga södra

FirstOffice kontorshotell i Limhamn, Malmö öppnar 1a november. Anläggningen är belägen i centrala Limhamn på Dragörkajen, med fantastisk utsikt över havet, Öresundsbron och Danmark. Anläggningen är ljus och modern och här erbjuds privata kontorsrum i storlekarna 7-30 kvm för 1-6 personer, med tillgång till mötesrum och gemensamma ytor. Dragökajen ligger i centrala Limhamn med fin utsikt över sundet. I byggnaden finns en trevlig lunchrestaurang och på gångavstånd finns Limhamns centrum med ett brett utbud av resturanger, butiker och service. Kontorshotellet är lättillgängligt med både buss och bil och parkeringshus finns i närområdet.

Om FirstOffice

FirstOffice är fastighetsbolaget Corem Property Group satsning på kontorshotell. FirstOffice erbjuder flexibla kontorsmöjligheter med arbets- och mötesplatser i en trevlig och inspirerande miljö. De har ett stort utbud av kontorshotell runt om i landet vilket ger hyresgästerna fantastiska möjligheter att nätverka, arbeta och samarbeta. Bara i Stockholm har de hela 10 anläggningar! Som hyresgäst har du tillgång till arbetsplatser och mötesrum på alla deras anläggningar. Klöverns vision är att skapa attraktiva och hållbara miljöer för framtidens företag, individer och samhälle. Det kräver ett aktivt byggande av stadsdelar, områden och olika näringslivskluster. Deras möblemang bygger på skandinavisk design tillsammans med smarta och hållbara materialval.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från FirstOffice