Bli matchad

FirstOffice Västra Hamnen

Se alla lediga kontor på kontorshotellet FirstOffice Västra Hamnen.

Ljusa lokalerNära kommunikationer

920

Anläggningsstorlek

11

Mötesrum

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Möblerad

Dusch

Höj- och sänkbara skrivbord

Drop-in-rum

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på FirstOffice Västra Hamnen. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på FirstOffice Västra Hamnen vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på FirstOffice Västra Hamnen. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Fast plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

En plats hos FirstOffice, Östra Varvsgatan.

Om FirstOffice Västra Hamnen, Västra Hamnen

FirstOffice kontorshotell i Västra Hamnen i Malmö är en nyöppnad anläggning med ljusa och moderna kontorslokaler. Här finns möjlighet att hyra privata kontorsrum i storlekarna 7-30 kvm och enskilda arbetsplatser i coworkingyta. Som hyresgäster har ni tillgång till fullt utrustade mötesrum samt gemensamhetsutrymmen. I Västra hamnen erbjuder FirstOffice också BigOffice – nyckelfärdiga kontor för företag som önskar en större privat yta. Västra Hamnen är en av Malmös mest växande och attraktiva stadsdelar med ett stort utbud av restauranger och service. Precis utanför posten till kontoret finns busshållplats som tar dig till Malmö Centralstation på bara 7 minuter.

Om FirstOffice

FirstOffice är fastighetsbolaget Corem Property Group satsning på kontorshotell. FirstOffice erbjuder smarta kontorslösningar med arbetsplatser och mötesrum i en trevlig och inspirerande miljö. De har ett stort utbud av kontorshotell runt om i landet vilket ger hyresgästerna fantastiska möjligheter att nätverka, arbeta och samarbeta. Hos FirstOffice kan ni välja mellan Privata kontor, Coworking och BigOffice. Som hyresgäst och medlem hos FirstOffice får ni fri tillgång till arbetsplatser och mötesrum samtliga städer där de är verksamma: Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Malmö, Halmstad och Göteborg." ”FirstOffice – Smarta kontor för smarta bolag.”

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från FirstOffice