Bli matchad

FastOffice Nytorpsvägen 34

Se alla lediga kontor på kontorshotellet FastOffice Nytorpsvägen 34.

Gratis mötesrum

1018

Anläggningsstorlek

4

Mötesrum

Öppnades Dec. 2019

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Dusch

Cafeteria

Drop-in-rum

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på FastOffice Nytorpsvägen 34. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på FastOffice Nytorpsvägen 34 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på FastOffice Nytorpsvägen 34. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Access till alla FastOffices anläggningar samt tillgång till gym och samtalsrum

Om FastOffice Nytorpsvägen 34, Täby

Kontorshotell i Täby - FastOffice Nytorpsvägen 34 Det här kontorshotellet från FastOffice ligger mycket trevligt placerat i Täby med närhet till kommunikationer och goda möjligheter för parkering. Lite av en pyttoresk känsla i omgivningen många mindre hus rut omkring. Om ni inte vill köpa nya möbler kan man hyra det direkt från FastOffice. Som vanligt hos FastOffice så ingår el och uppvärmning, wifi, städning, kaffe och kringtjänster. Välkomna till FastOffice i Täby!

Om FastOffice

FastOffice kontorshotell drivs och ägs av fastighetsbolaget Fastpartner AB. Här finner du kontorshotell på flertal attraktiva lägen runt om i Stockholm och Sverige. Här finns kontorsrum och coworking i olika storlekar och olika prisklasser, ni avgör vad som passar er bäst. Du som hyresgäst kommer förutom basen med internet, gott kaffe/té också erbjudas möjligheten att gratis boka konferensrum och i den mån det finns touch down ytor. FastOffices vision är att skapa attraktiva och genomtänka kontorshotell där ni som företag kan få växa. Genom trevliga lokaler, smarta lösningar och flexibilitet som ledord erbjuder de bra och prisvärda kontorshotell.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från FastOffice