Bli matchad

FastOffice Malmö

Se alla lediga kontor på kontorshotellet FastOffice Malmö.

TerrassNära kommunikationer

1900

Anläggningsstorlek

5

Mötesrum

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Möblerad

Dusch

Höj- och sänkbara skrivbord

Terass/innergård

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på FastOffice Malmö. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på FastOffice Malmö vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Om FastOffice Malmö, Kirsebergsstaden

Välkommen till fastoffice Norra Bulltoftavägen 65G, ett imponerande kontorshotell i hjärtat av Malmö. Det här nya, 1900kvm stora kontorshotellet erbjuder kontorsrum i olika storlekar från 9 till 24 kvadratmeter, fyra moderna konferensrum och gemensamhetsytor där du kan nätverka med andra företagare. Utöver detta finns en härlig uteplats där du kan ta en paus och koppla av under arbetsdagen. Fastigheten har utmärkta faciliteter, med en livsmedelsbutik, vårdcentral och gym precis i närheten. För företagare som vill shoppa eller äta finns det flera handelscentrum i närheten med ett brett utbud av butiker och restauranger så som Värnhemstorget. Du kan enkelt ta dig till och från kontorshotellet med kollektivtrafik, med flera busslinjer som stannar precis utanför dörren. Pendlingen från centrala Malmö tar bara 10 minuter med bil, och från Hyllie station är det endast en kort resa på 5 minuter. På Fastoffice Norra Bulltoftavägen 65G får du inte bara en imponerande arbetsplats utan också en arbetsmiljö som hjälper dig att öka produktiviteten och förbättra din företagsverksamhet. Ta en titt på vårt kontorshotell idag för att se vad vi har att erbjuda!

Om FastOffice

FastOffice kontorshotell drivs och ägs av fastighetsbolaget Fastpartner AB. Här finner du kontorshotell på flertal attraktiva lägen runt om i Stockholm och Sverige. Här finns kontorsrum och coworking i olika storlekar och olika prisklasser, ni avgör vad som passar er bäst. Du som hyresgäst kommer förutom basen med internet, gott kaffe/té också erbjudas möjligheten att gratis boka konferensrum och i den mån det finns touch down ytor. FastOffices vision är att skapa attraktiva och genomtänka kontorshotell där ni som företag kan få växa. Genom trevliga lokaler, smarta lösningar och flexibilitet som ledord erbjuder de bra och prisvärda kontorshotell.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten