Bli matchad

Fast Office Knivsta

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Fast Office Knivsta.

Nära kommunikationerPrisvärt

155

Anläggnings storlek

Öppnades Dec. 2019

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Möblerad

Höj- och sänkbara skrivbord

Drop-in-rum

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Fast Office Knivsta. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Fast Office Knivsta vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Medlemskap

Medlemskap som erbjuds på Fast Office Knivsta. Samtliga medlemskap säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexplats

Kostnad/mån:
12345

kr/mån

Typ:
Flex desk

Access till alla FastOffices anläggningar samt tillgång till gym och samtalsrum

Om Fast Office Knivsta, Arlanda / Märsta

*Exempelbilder från en annan Fastoffice anläggning Välkommen till Fastoffice på Rubanksgatan 9 i Knivsta - ett modernt kontorshotell för dig som söker en flexibel kontorslösning. Fastoffice erbjuder coworking-ytor och rumsindelade kontor som kan anpassas efter dina specifika behov till attraktiva priser och moderna avtalsvillkor. Hos oss hittar du en skräddarsydd lösning som ger utrymme för tillväxt och utveckling. Företagsparken AR ligger precis vid motorvägen E4, mellan Stockholm och Uppsala, vilket gör det lätt att ta sig till och från arbetsplatsen. Knivsta ligger ca 50 km norr om centrala Stockholm, 10 km från Arlanda flygplats, 19 km söder om Uppsala och 40 km väster om Norrtälje/Kapellskär. I Knivsta centrum finns ett brett utbud av service, såsom restauranger, caféer, banker och butiker. Knivsta har också goda kommunikationer med tåg och buss, vilket gör det lätt att pendla till och från arbetet. Knivsta station ligger bara en kort promenad från Fastoffice och härifrån tar det ca 20 minuter med tåg till Uppsala och 40 minuter till Stockholm. Om du väljer att pendla med buss finns flera olika busslinjer som stannar vid Knivsta station och centrala Knivsta, vilket gör det enkelt att ta sig till och från arbetsplatsen. Kör du bil tar det ca 30 minuter från centrala Stockholm och ca 20 minuter från Uppsala för att nå Knivsta. Det finns gott om parkeringsplatser runt Fastoffice för dig som väljer att ta bilen till jobbet. Kom och upptäck alla fördelar med att ha ditt kontor på Fastoffice i Knivsta - en modern, flexibel och prisvärd arbetsplats för dig och ditt företag!

Om FastOffice

FastOffice kontorshotell drivs och ägs av fastighetsbolaget Fastpartner AB. Här finner du kontorshotell på flertal attraktiva lägen runt om i Stockholm och Sverige. Här finns kontorsrum och coworking i olika storlekar och olika prisklasser, ni avgör vad som passar er bäst. Du som hyresgäst kommer förutom basen med internet, gott kaffe/té också erbjudas möjligheten att gratis boka konferensrum och i den mån det finns touch down ytor. FastOffices vision är att skapa attraktiva och genomtänka kontorshotell där ni som företag kan få växa. Genom trevliga lokaler, smarta lösningar och flexibilitet som ledord erbjuder de bra och prisvärda kontorshotell.

Området

Vanliga frågor och svar