Bli matchad

EQ Coworking

Se alla lediga kontor på kontorshotellet EQ Coworking.

Modern inredningKreativ miljö

2900

Anläggningsstorlek

21

Mötesrum

Öppnades Feb. 2024

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Gym

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på EQ Coworking. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på EQ Coworking vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Om EQ Coworking, Ladugårdsgärdet

Välkommen till EQ coworking på Hangövägen 29, ett modernt kontorshotell beläget i hjärtat av Stockholms växande nya stadsdel, Värtahamnen. Beläget intill vattnet och färjeterminalen erbjuder EQ coworking en inspirerande arbetsmiljö för företag i alla storlekar. Kontorshotellets anläggning erbjuder kontorsrum i flera olika storlekar, alla smakfullt möblerade med ergonomiska möbler för en bekväm arbetsdag. För den som behöver en kaffeboost finns kaffemaskiner tillgängliga i varje pentry, och skrivare med utskriftsmöjligheter ingår i priset. Dessutom är deras lokaler hundvänliga, så ni får gärna ta med era fyrbenta kollega till jobbet och dessutom är alla mötesrum kostnadsfria. På väg till eller från jobbet kan du njuta av den vackra utsikten över vattnet och ta en kort promenad till Gärdets T-bana, som bara är fem minuters gångavstånd från kontorshotellet. För er som föredrar att resa med buss finns busslinje 76 som utgår från Nybroplan och passerar Värtahamnen på väg till Ropsten. Dessutom erbjuder busslinje 1 förbindelser mellan Stora Essingen, Värtahamnen och Frihamnen. För dig som pendlar med bil finns gott om parkeringsmöjligheter i området, med totalt 1300 platser tillgängliga via Stockholm Parkering. Med Norra Länken runt hörnet är det enkelt att ta sig till och från arbetsplatsen, vilket gör pendlingen smidig och det är enkelt att ta emot kunder och besökare. För er som föredrar att cykla finns ett nybyggt cykelrum med cirka 30 platser, komplett med cykelservicestation för enklare underhåll, och för en hälsosam paus mitt i arbetsdagen kan ni besöka coworking anläggningens fullt utrustade gym, där ni kan träna löpning, cykling, rodd eller styrketräning. EQ coworking är närmasta granne med Scandic Södra Kajen som totalrenoveras och öppnar sina dörrar den 10 juni 2024, med 323 hotellrum, wellnessavdelning, restaurang och skybar.

Om EQ Coworking

Niam är en etablerad fastighetsinvesterare och infrastrukturaktör som grundades redan 1998. Med långvarig expertis inom fastigheter och infrastruktur bidrar de till utveckling i lokalsamhällen. I Värtahamnen utvecklar Niam tre fastigheter för morgondagens arbetsliv med mångsidig profil och prisklass. Här kommer det finnas både coworking och kontorshotell och allt som hör därtill. Områdets transformation till en livlig stadsdel med kommunikationer, mat, natur och kultur lockar både för arbete och fritid. Värtahamnen planeras bli en socialt hållbar stadsdel med cirka 1 700 lägenheter och 20 000 arbetsplatser. Genom sina investeringar och engagemang i samhällsutveckling bidrar Niam till att forma framtidens hållbara och livskraftiga miljöer för arbete och fritid.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten