Bli matchad

Entreprenörsgatan Hasselbladshuset

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Entreprenörsgatan Hasselbladshuset.

Historisk byggnadModernt

2500

Anläggningsstorlek

22

Mötesrum

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Höj- och sänkbara skrivbord

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Entreprenörsgatan Hasselbladshuset. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Entreprenörsgatan Hasselbladshuset vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Entreprenörsgatan Hasselbladshuset. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

En flexplats på Sankt Eriksgatan!

Fast plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

En fast plats hos Entreprenörsgatan Sankt Eriksgatan

Om Entreprenörsgatan Hasselbladshuset, Inom Vallgraven

Januari 2023 öppnar Entreprenörsgatan ett kontorshotell på St Eriksgatan 6 - en ny typ av coworkingupplevelse som blir unik för Göteborg. Anläggningen ligger i Hasselbladska huset och kommer att sitta ihop med deras andra anläggning i huset, på Östra Hamngatan 1. Denna nya och moderna anläggning har 65 privata kontorsrum för små och stora företag. Här erbjuds ni fullservice med reception, café, och det finns tillgång till flera många konferens- och mötesrum. Som hyresgäst här har du även tillgång deras andra lokaler på Kungsgatan 4 och Lindholmspiren 7.

Om Entreprenörsgatan

Entreprenörsgatan skapar med sina sex kontorshotell i Göteborg ett ett härligt nätverk med över 100 kreativa företag och entreprenörer inom många olika områden. Anläggningarna ligger centralt beläget i Göteborg och de erbjuder kontorsrum, fasta kontorsplatser och flexplatser. I alla deras medlemskap ingår alltid kaffe, wifi, utskrifter, tillgång till mötesrum med mera. Hos Entreprenörsgatan har du en bra arbetsmiljö med bra service och trevliga kollegor. Dessutom har de varje månad gemensam frukost, nätverksträffar och föreläsningar för att ni som företag ska känna er som en del i ett nätverk, som kan ge både vänner och affärer. Förutom en bra arbetsmiljö med allt du behöver och trevliga kollegor har de varje månad gemensam frukost, nätverksträffar och föreläsningar. Allt för att du som företagare ska känna dig som en del av något större, som kan ge både vänner och affärer.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Entreprenörsgatan