Bli matchad

Entreprenörsgatan Södra Larmgatan

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Entreprenörsgatan Södra Larmgatan.

Historisk byggnadGratis mötesrum

350

Anläggningsstorlek

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Höj- och sänkbara skrivbord

Drop-in-rum

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Entreprenörsgatan Södra Larmgatan. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Entreprenörsgatan Södra Larmgatan vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Om Entreprenörsgatan Södra Larmgatan, Inom Vallgraven

Entreprenörsgatans kontorshotell på Södra Larmgatan ligger i de gamla artilleristallarna vid Grönsakstorget. Lokalen är flera hundra år gammal vilket ger anläggningen sin prägel. Med charmiga trägolv och stora fönster har man bevarat känslan i den gamla fastigheten. De nästan 20 företag som sitter här idag är unga och innovativa och tillsammans skapar de ett härligt nätverk. Anläggningen består av tre våningar. Entrén är en butikslokal och på våning två och tre finns kontor, mötesrum och kök fördelat på 350m2. Här erbjuder de kontorsrum i olika storlekar, kontorsplatser och du har även tillgång till deras flexplatser och mötesrum på anläggningen på Kungsgatan 4. Det centrala läget ger närhet till all tänkbar service och kommunikationer.

Om Entreprenörsgatan

Entreprenörsgatan skapar med sina sex kontorshotell i Göteborg ett ett härligt nätverk med över 100 kreativa företag och entreprenörer inom många olika områden. Anläggningarna ligger centralt beläget i Göteborg och de erbjuder kontorsrum, fasta kontorsplatser och flexplatser. I alla deras medlemskap ingår alltid kaffe, wifi, utskrifter, tillgång till mötesrum med mera. Hos Entreprenörsgatan har du en bra arbetsmiljö med bra service och trevliga kollegor. Dessutom har de varje månad gemensam frukost, nätverksträffar och föreläsningar för att ni som företag ska känna er som en del i ett nätverk, som kan ge både vänner och affärer. Förutom en bra arbetsmiljö med allt du behöver och trevliga kollegor har de varje månad gemensam frukost, nätverksträffar och föreläsningar. Allt för att du som företagare ska känna dig som en del av något större, som kan ge både vänner och affärer.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Entreprenörsgatan