Bli matchad

Entreprenörsgatan Lindholmspiren

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Entreprenörsgatan Lindholmspiren.

Ljusa lokalerModern inredning

1400

Anläggningsstorlek

18

Mötesrum

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Frukost

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Entreprenörsgatan Lindholmspiren. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Entreprenörsgatan Lindholmspiren vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Entreprenörsgatan Lindholmspiren. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Fast plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

En fast plats hos Entreprenörsgatan Lindholmen

Om Entreprenörsgatan Lindholmspiren, Lindholmen

Belägen på en av Lindholmens mest centrala adresser - Lindholmspiren 7 - finner du en av Entreprenörsgatans kontorshotell. Anläggningen har ett fantastiskt läge med utsikt mot Lindholmshamnen, bara någon minut från färjan och i fastigheten bredvid Lindholmen Science Park. Lokalen är ljus och modern och här finns möjlighet att hyra kontorsrum, fasta kontorsplatser och flexplatser. I medlemskapet för flexplatser ingår tillgång till deras andra kontorshotell om du behöver ett miljöombyte. Som hyresgäster har ni tillgång till kök, telefonrum, konferensrum, internet, utskrifter och självklart trevliga kollegor. Kontorshotellet har ett mycket centralt och attraktivt läge med gångavstånd till centrala Göteborg med hela stadens utbud, parkeringsplatser och goda kommunikationer med både buss och spårvagn. Restauranger, cafeer och butiker ligger precis utanför porten.

Om Entreprenörsgatan

Entreprenörsgatan skapar med sina sex kontorshotell i Göteborg ett ett härligt nätverk med över 100 kreativa företag och entreprenörer inom många olika områden. Anläggningarna ligger centralt beläget i Göteborg och de erbjuder kontorsrum, fasta kontorsplatser och flexplatser. I alla deras medlemskap ingår alltid kaffe, wifi, utskrifter, tillgång till mötesrum med mera. Hos Entreprenörsgatan har du en bra arbetsmiljö med bra service och trevliga kollegor. Dessutom har de varje månad gemensam frukost, nätverksträffar och föreläsningar för att ni som företag ska känna er som en del i ett nätverk, som kan ge både vänner och affärer. Förutom en bra arbetsmiljö med allt du behöver och trevliga kollegor har de varje månad gemensam frukost, nätverksträffar och föreläsningar. Allt för att du som företagare ska känna dig som en del av något större, som kan ge både vänner och affärer.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Entreprenörsgatan