Bli matchad

Entreprenörsgatan Kungsgatan

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Entreprenörsgatan Kungsgatan.

600

Anläggningsstorlek

5

Mötesrum

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Höj- och sänkbara skrivbord

Drop-in-rum

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Entreprenörsgatan Kungsgatan. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Entreprenörsgatan Kungsgatan vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Entreprenörsgatan Kungsgatan. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Fast plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Flexplats hos Entreprenörsgatan på Kungsgatan 4

Om Entreprenörsgatan Kungsgatan, Inom Vallgraven

Entreprenörsgatan Kungsgatan 4 är ett kreativt coworkingspace på totalt 600 kvm som ligger i en av Kungsgatans finaste fastigheter, mitt i centrala Göteborg. Anläggningen är ett kreativt entreprenörscafé i en härlig miljö där de erbjuder kontorsrum för 2-6 personer och flexplatser. (För större rum och fasta kontorsplatser hänvisar vi till Entreprenörsgatans andra anläggningar) Lokalen har stora och moderna gemensamma utrymmen med bästa läge ut mot Kungsgatan och Esperantoplatsen. Här har du möjlighet att själv anordna eller medverka på föreläsningar, nätverksträffar och event tillsammans med de företag som finns på Entreprenörsgatan.

Om Entreprenörsgatan

Entreprenörsgatan skapar med sina sex kontorshotell i Göteborg ett ett härligt nätverk med över 100 kreativa företag och entreprenörer inom många olika områden. Anläggningarna ligger centralt beläget i Göteborg och de erbjuder kontorsrum, fasta kontorsplatser och flexplatser. I alla deras medlemskap ingår alltid kaffe, wifi, utskrifter, tillgång till mötesrum med mera. Hos Entreprenörsgatan har du en bra arbetsmiljö med bra service och trevliga kollegor. Dessutom har de varje månad gemensam frukost, nätverksträffar och föreläsningar för att ni som företag ska känna er som en del i ett nätverk, som kan ge både vänner och affärer. Förutom en bra arbetsmiljö med allt du behöver och trevliga kollegor har de varje månad gemensam frukost, nätverksträffar och föreläsningar. Allt för att du som företagare ska känna dig som en del av något större, som kan ge både vänner och affärer.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Entreprenörsgatan