Bli matchad

Entreprenörsgatan Ingenjörsgatan

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Entreprenörsgatan Ingenjörsgatan.

FamiljärtDigital kultur

200

Anläggningsstorlek

1

Mötesrum

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Höj- och sänkbara skrivbord

Drop-in-rum

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Entreprenörsgatan Ingenjörsgatan. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Entreprenörsgatan Ingenjörsgatan vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Entreprenörsgatan Ingenjörsgatan. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Fast plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

En fast plats hos Entreprenörsgatan på Ingenjörsgatan 8.

Om Entreprenörsgatan Ingenjörsgatan, City

Entreprenörsgatans kontorshotell på Ingenjörsgatan 8 är en liten anläggning på 200 kvm. Här finns främst fasta platser att hyra. Entreprenörsgatan kontorshotell på Ingenjörsgatan kallas för Åttan och samlar främst företag inom inom det digitala området, som till exempel sociala medier, kommunikation, design och app- och webutveckling. På anläggningen finns en lounge, telefonbås, kök och konferensrum och som medlem har du även tillgång till flexplats och konferensrum på Kungsgatan 4 precis över gatan! I området hittar du massvis med restauranger, butiker och det är gångavstånd till Järntorget som erbjuder bra kommunikationstrafik.

Om Entreprenörsgatan

Entreprenörsgatan skapar med sina sex kontorshotell i Göteborg ett ett härligt nätverk med över 100 kreativa företag och entreprenörer inom många olika områden. Anläggningarna ligger centralt beläget i Göteborg och de erbjuder kontorsrum, fasta kontorsplatser och flexplatser. I alla deras medlemskap ingår alltid kaffe, wifi, utskrifter, tillgång till mötesrum med mera. Hos Entreprenörsgatan har du en bra arbetsmiljö med bra service och trevliga kollegor. Dessutom har de varje månad gemensam frukost, nätverksträffar och föreläsningar för att ni som företag ska känna er som en del i ett nätverk, som kan ge både vänner och affärer. Förutom en bra arbetsmiljö med allt du behöver och trevliga kollegor har de varje månad gemensam frukost, nätverksträffar och föreläsningar. Allt för att du som företagare ska känna dig som en del av något större, som kan ge både vänner och affärer.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Entreprenörsgatan