Bli matchad

Entreprenörsgatan Östra Hamngatan

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Entreprenörsgatan Östra Hamngatan.

Historisk byggnadGratis mötesrum

540

Anläggningsstorlek

1

Mötesrum

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Höj- och sänkbara skrivbord

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Entreprenörsgatan Östra Hamngatan. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Entreprenörsgatan Östra Hamngatan vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Entreprenörsgatan Östra Hamngatan. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

En flexplats hos Entreprenörsgatan på Östra Hamngatan 1

Fast plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

En fast plats hos Entreprenörsgatan på Östra Hamngatan 1

Om Entreprenörsgatan Östra Hamngatan, Inom Vallgraven

Entreprenörsgatan på Östra Hamngatan 1 är ett kontorshotell i fantastisk inredningsstil. Anläggningen ligger i Hasselbladska huset - en av Göteborgs mest välkända byggnader. Med detaljer från nyrenässansen blandat med moderna kontorsytor har man gett anläggningen en helt egen stil. Här finns möjlighet att hyra privata kontorsrum, fasta skrivbordsplatser eller flexplatser. I medlemskapet för flexplatser ingår även tillgång till deras andra kontorshotell. Kontorshotellet har ett mycket centralt läge med goda kommunikationer och restauranger, cafeer och butiker precis utanför porten.

Om Entreprenörsgatan

Entreprenörsgatan skapar med sina sex kontorshotell i Göteborg ett ett härligt nätverk med över 100 kreativa företag och entreprenörer inom många olika områden. Anläggningarna ligger centralt beläget i Göteborg och de erbjuder kontorsrum, fasta kontorsplatser och flexplatser. I alla deras medlemskap ingår alltid kaffe, wifi, utskrifter, tillgång till mötesrum med mera. Hos Entreprenörsgatan har du en bra arbetsmiljö med bra service och trevliga kollegor. Dessutom har de varje månad gemensam frukost, nätverksträffar och föreläsningar för att ni som företag ska känna er som en del i ett nätverk, som kan ge både vänner och affärer. Förutom en bra arbetsmiljö med allt du behöver och trevliga kollegor har de varje månad gemensam frukost, nätverksträffar och föreläsningar. Allt för att du som företagare ska känna dig som en del av något större, som kan ge både vänner och affärer.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Entreprenörsgatan