Bli matchad

Embassy House Öresundshuset

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Embassy House Öresundshuset.

Centralt lägePrisvärt

548

Anläggningsstorlek

6

Mötesrum

Öppnades Okt. 2023

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Gym

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Embassy House Öresundshuset. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Embassy House Öresundshuset vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Embassy House Öresundshuset. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Fast Plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

Om Embassy House Öresundshuset, Malmö City

Välkommen till Embassy House Öresundshuset, ett coworking space mitt i Malmös dynamiska Startup District. Öppnat 2023 erbjuder det här kontorshotellet 550 kvm flexibla arbetsytor med mötesrum, ergonomiska möbler och en hundvänlig miljö. Unikt för det här kontorshotellet är närheten till Malmö Universitet, MINC och Västra hamnen. Dessutom har de ett ölbryggeri i huset för extra inspiration. Byggnaden är designad av Tage Möller Arkitekter och inspirerad av Hötorgsskraporna i Stockholm. Kontorshotellet erbjuder generöst med telefonbås, snabbt internet, kaffe och ett fullt utrustat kök. Dessutom har de i flera lounger, gym, bastu och tillgång till parkering i flera plan samt Hyllie bryggeri med restaurang. Endast några minuters promenad till Malmö Centralstation där ni enkelt tar er med både tåg och buss till och från kontoret. Med tillgång till parkeringsgarage och med bussar samt tåg runt hörnet är Embassy House Öresundshuset lättillgänglig för pendling. Upptäck Embassy House Öresundshuset och få en visning av kontoret genom att boka en visning direkt på vår marknadsplats.

Om Embassy House

På Embassy House är kontoret mer än bara en arbetsplats – det är din andra hemmiljö. Embassy House främjar nätverkande och affärsutveckling i en inspirerande arbetsmiljö. Med bakgrund inom startups och finansiering stöttar de även sina hyresgäster på deras resa. Embassy House erbjuder flexibel och prisvärd coworking på Östermalm, Södermalm och i Malmö. De har över 100 företag som hyresgäster som främst är verksamma inom fintech, AI och gaming.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten