Bli matchad

Embassy House Medborgarplatsen

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Embassy House Medborgarplatsen.

Centralt lägePrisvärt

1420

Anläggningsstorlek

9

Mötesrum

Öppnades Jan. 2024

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Dusch

Höj- och sänkbara skrivbord

Terass/innergård

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Embassy House Medborgarplatsen. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Embassy House Medborgarplatsen vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Embassy House Medborgarplatsen. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Fast Plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

Om Embassy House Medborgarplatsen, Södermalm

Välkommen till Embassy House kontorshotell på Medborgarplatsen. Embassy House är en plats för effektivt arbete mitt på Södermalm på Östgötan 12. Det öppnade 2024 och erbjuder en unik arbetsmiljö i en välkänd stadsmiljö. Embassy House kontor på Medborgarplatsen utmärker sig bland annat genom att erbjuda kostnadsfria mötesrum och en rad bekvämligheter som passar era behov. Förutom tillgång till mötesrum finns även faciliteter såsom tebar, tillgång 24/7 via app, och veckovis fika. På en coworking-anläggning som Embassy House Medborgarplatsen får ni inte bara tillgång till en arbetsplats – du blir en del av en dynamisk gemenskap av professionella individer och företagare. Här kan ni njuta av en miljö som främjar samarbete, kreativitet och produktivitet. Med flera lounger, telefonrum och andra gemensamma utrymmen finns det alltid möjlighet antingen arbeta ostört, eller att möta nya människor och dra nytta av varandras expertis. Oavsett om du arbetar ensam, i ett team eller som en del av ett nätverk, skapar Embassy House en stimulerande arbetsmiljö där du kan växa och utvecklas tillsammans med andra likasinnade individer. Beläget på Östgötagatan 12, på bara några steg från Medborgarplatsens tunnelbanestation, omges Embassy House av Södermalms pulserande atmosfär. Området kännetecknas av en perfekt balans mellan stadsliv och grönområden, med närhet till parker, barer, restauranger och caféer. Med Medborgarplatsens tunnelbanestation praktiskt taget utanför dörren, och flera busslinjer såsom 2, 3 och 76 inom bekvämt gångavstånd, är Embassy House väl anslutet till Stockholms kollektivtrafiknät. För dem som åker pendeltåg är Södra station bara några minuters promenad bort. Vill du uppleva Embassy House Medborgarplatsen på plats? Kontakta oss för att boka en visning.

Om Embassy House

På Embassy House är kontoret mer än bara en arbetsplats – det är din andra hemmiljö. Embassy House främjar nätverkande och affärsutveckling i en inspirerande arbetsmiljö. Med bakgrund inom startups och finansiering stöttar de även sina hyresgäster på deras resa. Embassy House erbjuder flexibel och prisvärd coworking på Östermalm, Södermalm och i Malmö. De har över 100 företag som hyresgäster som främst är verksamma inom fintech, AI och gaming.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Embassy House