Bli matchad

Easy Office Spånga

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Easy Office Spånga.

PrisvärtLjusa lokaler

934

Anläggningsstorlek

12

Mötesrum

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Möblerad

Lagerplats

Terass/innergård

Drop-in-rum

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Easy Office Spånga. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Easy Office Spånga vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Om Easy Office Spånga, Solhem

Välkommen till Easy Office på Stormbyvägen i Spånga, en fantastisk coworking-anläggning som erbjuder det perfekta arbetsutrymmet för er verksamhet. Med sina 934 kvm är detta moderna kontorshotell en idealisk plats för företagare och entreprenörer som söker en inspirerande och produktiv arbetsmiljö. Easy Office erbjuder ljusa och moderna kontorsrum i olika storlekar, vilket ger er möjlighet att hitta den perfekta lösningen för era behov. Oavsett om ni behöver ett stort eller litet kontorsrum så kan ni vara säker på att hitta ett utrymme som passar just er verksamhet. Varje rum är möblerat och ni har tillgång till gemensamma ytor, kök och mötesrum som främjar samarbete och kreativitet. En av de stora fördelarna med Easy Office är dess läge i Spånga Center. Här finner ni inte bara en mängd olika företag som redan har sitt säte i fastigheten utan också två gym där ni kan träna och hålla er i form.. Dessutom finns det en trevlig restaurang på bottenplan perfekt för att ta en paus och njuta av en god lunch. För företagare är det också viktigt att ha tillgång till bekvämligheter och tjänster i närheten. I närområdet hittar du Spånga Centrum, ett dynamiskt handelscentrum med ett brett utbud av butiker och restauranger. Här kan ni enkelt handla era dagliga förnödenheter eller ta med era kunder och kollegor på en trevlig affärslunch. Pendlingen till och från Easy Office är enkel och smidig. Från Spånga Centrum har ni flera bekväma alternativ för att ta er till centrala Stockholm. Både bussar och pendeltåg står till ert förfogande och tar er snabbt och effektivt till centrala Stockholm. Till exempel kan ni ta busslinje 116 eller 117 från Spånga Centrum och vara i centrala Stockholm på cirka 20 minuter. För dem som föredrar att köra bil tar det ungefär 15 minuter att nå centrala Stockholm från vanliga närområden i Spånga. Sammanfattningsvis erbjuder Easy Office på Stormbyvägen 2-4 i Spånga en idealisk arbetsmiljö för företagare och entreprenörer. Med sina ljusa och moderna kontorsrum, närheten till Spånga Centrum med dess handelscentrum och bekvämligheter, samt enkel pendling till centrala Stockholm via buss eller pendeltåg, är detta en plats där er verksamhet kan trivas och växa. Ta chansen att bli en del av Easy Office-gemenskapen och ta ert företag till nya höjder.

Om Easy Office

Välkommen till Easy Office, en enkel och effektiv lösning för ditt arbete, skapat av Stendörren AB. De erbjuder moderna kontorsrum där man snabbt kan komma igång och arbeta. Med tillgång till internet, möblerade kontorsrum och gemensamma utrymmen som konferensrum, kök och loungegrupp får du en komplett arbetsmiljö. Oavsett om ni behöver en mindre eller större yta, kan vi anpassa oss efter era behov. För att göra era arbetsdagar smidiga inkluderar deras tjänster kaffe, städning av allmänna utrymmen, förbrukningsmaterial, el, värme med mera. Vi ser till att ni slipper hantera olika leverantörs- och serviceavtal, och om något skulle gå fel finns vi alltid tillgängliga för att hjälpa till. Easy Office erbjuder kontorsrum i olika storlekar, från små till stora ytor, så att ni kan hitta den perfekta lösningen för ert företag. Deras breda utbud av kontorslokaler gör det enkelt för er att växa och anpassa er arbetsplats efter behovet. Stendörren AB är inte bara experter på coworking, de äger, utvecklar och förvaltar också lokaler för lager/logistik och lätt industri. Med konkurrenskraftiga hyror och verksamhetsanpassade lokaler i Storstockholm, Mälardalen samt på tillväxtmarknader i Västsverige, Danmark, Finland och Norge kan de möta behoven hos olika typer av företag och branscher. Som arbetsplats har Stendörren AB en affärsdriven och öppen kultur, med stort fokus på kundnöjdhet. De arbetar tillsammans med hyresgästerna för att utveckla fastigheter och skapa skräddarsydda lösningar som passar deras behov. Med en intern organisation som innefattar förvaltning, utveckling och förädling av fastigheter, kan de vara flexibla, fatta snabba beslut och ständigt förbättra deras arbete till förmån för hyresgästerna. Med Stendörren AB och Easy Office får du inte bara en flexibel coworking-lösning, utan också en pålitlig partner som strävar efter att erbjuda det bästa för ert företag.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Easy Office