Bli matchad

Easy Office Nacka

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Easy Office Nacka.

PrisvärtLjusa lokaler

331

Anläggningsstorlek

1

Mötesrum

Öppnades Jan. 2019

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Möblerad

Höj- och sänkbara skrivbord

Cafeteria

Drop-in-rum

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Easy Office Nacka. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Easy Office Nacka vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Om Easy Office Nacka, Nacka

Välkommen till Easy Office på Ryssviksvägen 2 i Nacka. Här erbjuder de en fantastisk coworking-miljö på våning 8 i det gamla tryckeriet i Finntorp. Deras ljusa och moderna lokaler har rum i storlekar från 13 kvm till 21 kvm, samt ett välutrustat konferensrum med modern teknik. Huset speglar sin historiska charm och den vackra platsen det ligger på. Här erbjuder coworking-operatören moderna kontorsrum där ni snabbt kan komma igång med ert arbete. Med tillgång till internet, möblerade kontorsrum och gemensamma utrymmen som konferensrum, kök och loungegrupp skapar de en komplett arbetsmiljö för er. Oavsett om ni behöver en mindre yta för fokus eller en större yta för samarbete, kan de anpassa sig efter era behov. För att göra era arbetsdagar smidiga ingår tjänster som kaffe, städning av allmänna utrymmen, förbrukningsmaterial, el, värme med mera. De tar hand om allt så att ni slipper hantera olika leverantörs- och serviceavtal. Dessutom finns deras supportteam alltid tillgängliga för att hjälpa till om något skulle gå fel. Easy Office erbjuder ett brett utbud av kontorslokaler i olika storlekar, vilket ger er flexibiliteten att hitta den perfekta lösningen för ert företag. Deras anläggning är designad för tillväxt och möjligheten att anpassa din arbetsplats efter era behov. I närområdet finns flera restauranger och caféer, perfekta för affärsluncher och möten. Nacka erbjuder en mångfald av områden, från villaområden till flerbostadsområden och ett omgivande industriellt samhälle med närheten till vacker natur och vatten. Det är enkelt att ta sig till coworking anläggningen oavsett om ni reser med bil, kollektivtrafik eller cykel. Det är direkt access till Värmdöleden 222 och från Slussen går flera busslinjer, inklusive 410, 414, 422 och 413, som stannar inom bekvämt promenadavstånd till coworking anläggningen. För dem som kommer med bil finns möjlighet att hyra parkeringsplatser. Med närheten till handelscentrum och bekväma pendlingsalternativ är Easy Office det idealiska valet för företagare. Oavsett om ni tar bussen från Slussen eller väljer att köra bil från närliggande områden som Saltsjöbaden eller Sickla, tar det bara en kort tid att komma till vår coworking-anläggning på Ryssviksvägen 2 i Nacka. Utnyttja fördelarna med vårt inspirerande arbetsutrymme och ge ert företag den perfekta platsen att växa och blomstra.

Om Easy Office

Välkommen till Easy Office, en enkel och effektiv lösning för ditt arbete, skapat av Stendörren AB. De erbjuder moderna kontorsrum där man snabbt kan komma igång och arbeta. Med tillgång till internet, möblerade kontorsrum och gemensamma utrymmen som konferensrum, kök och loungegrupp får du en komplett arbetsmiljö. Oavsett om ni behöver en mindre eller större yta, kan vi anpassa oss efter era behov. För att göra era arbetsdagar smidiga inkluderar deras tjänster kaffe, städning av allmänna utrymmen, förbrukningsmaterial, el, värme med mera. Vi ser till att ni slipper hantera olika leverantörs- och serviceavtal, och om något skulle gå fel finns vi alltid tillgängliga för att hjälpa till. Easy Office erbjuder kontorsrum i olika storlekar, från små till stora ytor, så att ni kan hitta den perfekta lösningen för ert företag. Deras breda utbud av kontorslokaler gör det enkelt för er att växa och anpassa er arbetsplats efter behovet. Stendörren AB är inte bara experter på coworking, de äger, utvecklar och förvaltar också lokaler för lager/logistik och lätt industri. Med konkurrenskraftiga hyror och verksamhetsanpassade lokaler i Storstockholm, Mälardalen samt på tillväxtmarknader i Västsverige, Danmark, Finland och Norge kan de möta behoven hos olika typer av företag och branscher. Som arbetsplats har Stendörren AB en affärsdriven och öppen kultur, med stort fokus på kundnöjdhet. De arbetar tillsammans med hyresgästerna för att utveckla fastigheter och skapa skräddarsydda lösningar som passar deras behov. Med en intern organisation som innefattar förvaltning, utveckling och förädling av fastigheter, kan de vara flexibla, fatta snabba beslut och ständigt förbättra deras arbete till förmån för hyresgästerna. Med Stendörren AB och Easy Office får du inte bara en flexibel coworking-lösning, utan också en pålitlig partner som strävar efter att erbjuda det bästa för ert företag.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Easy Office