Bli matchad

Dockside Office & Coworking

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Dockside Office & Coworking.

PrisvärtCentralt läge

1800

Anläggningsstorlek

6

Mötesrum

Öppnades Okt. 2015

Bekvämligheter

Parkering

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Höj- och sänkbara skrivbord

Lagerplats

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Dockside Office & Coworking. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Dockside Office & Coworking vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Dockside Office & Coworking. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Fast Plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Om Dockside Office & Coworking, Lindholmen

Välkommen till Dockside Office & Coworking - den ultimata arbetsplatsen för framgångsrika företagare och entreprenörer i Göteborg! Dockside är stolta över att erbjuda enastående coworking-möjligheter i det fantastiska läget på Regnbågsgatan 8B. Hos Dockside Office & Coworking kommer ni att upptäcka en dynamisk arbetsmiljö som erbjuder allt från moderna kontorsrum till öppna coworking-områden. Oavsett om ni föredrar ett eget rum eller att arbeta tillsammans med likasinnade, så kan de skräddarsy en kontorslösning som passar just era behov. De värdesätter enkelhet och flexibilitet, vilket är varför de erbjuder smidiga avtalsformer och anpassningsbara villkor som sätter ert företag i fokus. Som ny hyresgäst hos coworking-anläggningen kan ni vara säker på att de tar hand om alla praktiska detaljer, så att ni kan fokusera fullt ut på eran verksamhet från dag ett. Här förstår de att förutsättningarna för företag kan förändras snabbt, och därför strävar de efter att erbjuda högsta möjliga flexibilitet för er som kunder. Deras avtal löper på löpande basis utan bindningstid, med endast tre månaders uppsägningstid. Det innebär att ni kan anpassa eran arbetsplats efter era behov, även om de förändras över tiden. När ni blir en del av Dockside Office & Coworking får ni också tillgång till moderna konferenscenter på gatuplan. Mötes- och utbildningslokaler som är perfekta för allt från små möten till stora sammankomster med upp till 60 personer. De har utrustat lokalerna med den senaste tekniken för att säkerställa att dina möten blir framgångsrika och inspirerande. Dessutom ingår supersnabbt internet i bokningsavgiften, så ni behöver aldrig oroa dig för anslutningen. Coworking-anläggningen är också fördelaktigt belägen i närheten av olika intressanta områden för företagare. I närområdet hittar ni handelscentrum och affärsmöjligheter som kan vara till nytta för er verksamhet. Dessutom har de bekväma pendlingsalternativ som gör det lätt att ta sig till och från Dockside Office & Coworking. Närmaste hållplats för busslinjerna X1, 16, 31, 58 och 99 är Regnbågsgatan, och om ni föredrar att åka med färja, kan ni ta cityfärjan Älvsnabben/Älvsnabbare från Lindholmspiren. Dessa effektiva och tillgängliga kommunikationslänkar ger er smidig pendling och sparar värdefull tid. De ser fram emot att välkomna dig till Dockside Office & Coworking på Regnbågsgatan 8B. Kontakta oss gärna för en personlig visning eller en skräddarsydd offert. Ta steget mot en framgångsrik arbetsmiljö och dra nytta av alla fördelar som deras coworking-anläggning har att erbjuda. Vi ser fram emot att vara en del av din framgångssaga!

Om Dockside Office & Coworking

Dockside Office & Coworking är ett framstående företag som erbjuder coworking-möjligheter i Göteborg. Beläget på Regnbågsgatan 8B, erbjuder Dockside en dynamisk arbetsmiljö med moderna kontorsrum och öppna coworking-områden. De strävar efter enkelhet och flexibilitet och skräddarsyr kontorslösningar för att möta företagens specifika behov. Med smidiga avtal och anpassningsbara villkor sätter Dockside sina kunder i fokus. Genom att ta hand om praktiska detaljer och erbjuda moderna konferenscenter, möjliggör Dockside för företag att fokusera på sin verksamhet och ha framgångsrika möten. Med närhet till affärsmöjligheter och bekväma pendlingsalternativ, är Dockside en idealisk plats för företagare att trivas och växa.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten