Bli matchad

Codic Coworking Kronhusbodarna

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Codic Coworking Kronhusbodarna.

Centralt lägePrisvärt

567

Anläggningsstorlek

5

Mötesrum

Öppnades Jan. 2023

Bekvämligheter

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Höj- och sänkbara skrivbord

Vilorum

Konferensrum

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Codic Coworking Kronhusbodarna. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Codic Coworking Kronhusbodarna vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Codic Coworking Kronhusbodarna. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexibel plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Flexibel plats

Fast Plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

Om Codic Coworking Kronhusbodarna, Inom Vallgraven

Välkommen till Codic Coworking på Kronhusgatan 2G i Göteborg, ett inspirerande kontorshotell och coworking som erbjuder den perfekta arbetsplatsen för frilansare och små till medelstora företag. Med sina 570 kvadratmeter är det här kontorshotellet en plats där ni kan trivas och samtidigt vara produktiva. Det första som slår dig när du kliver in i deras ljusa och inbjudande lokal är utsikten. Från andra våningen har du en panoramavy över det historiska Kronhuset och omgivningen på ena sidan och en innergård med en vacker bergsvägg på den andra. Den trivsamma och inspirerande atmosfären gör det lätt att fokusera på ert arbete. Hos Codic Coworking i Kronhusbodarna har ni tillgång till höj- och sänkbara skrivbord samt bekväma kontorsstolar, vilket gör din arbetsdag så bekväm som möjligt. Oavsett om ni behöver en egen plats att fokusera på eller föredrar att arbeta i en öppen lounge, så har de alternativ som passar era behov. För att göra er arbetsdag ännu smidigare och mer produktiv, ingår mötesrum, konferensutrymmen och lounge i din hyra. Codic Coworking vill att ni ska kunna arbeta effektivt och samtidigt ha en plats där ni kan möta kollegor och kunder. Läget är oslagbart. Coworking spacet ligger bara ett stenkast från Gustaf Adolfs torg, mitt i centrala Göteborg. Detta historiska kvarter med Kronhusbodarna erbjuder en lugn och pittoresk miljö med kaféer och pubar. Här kan ni njuta av en lunch eller ta en avkopplande promenad längs Vallgraven eller Göta älv. För er som pendlar finns utmärkta alternativ. Ni har enkel tillgång till bussar och spårvagnar som tar er runt staden, samt pendeltåg och regionaltåg från Centralstationen, som ligger inom bekvämt gångavstånd. Vill ni komma och se deras kontor och alla dess fördelar? Kontakta dem för mer information eller för att boka en visning. Deras kontorsplatser är populära och hyrs ut löpande, så tveka inte att ta kontakt för att få en plats här. Hos Codic Coworking finns även möjlighet att boka mötesrum kostnadsfritt, vilket gör det ännu mer bekvämt för dig. Dessutom har de en mängd extra faciliteter, inklusive möblerade rum med ergonomiska möbler, aktivitetsrum med biljard, airhockey och pingis, och ett rum fullt av brädspel. För djurälskare tillåter de även hundar i kontorsrummen, även om detta inte gäller för flexibla platser. Välkommen till Codic Coworking på Kronhusgatan 2G i Göteborg. De ser fram emot att välkomna er till deras arbetsgemenskap och bidra till eran arbetsdagens produktivitet och trivsel.

Om Codic Coworking

Codic Coworking har snabbt utvecklats till en ledande aktör inom coworkingsektorn i Göteborg. I en tid när coworking-platser blir allt vanligare, sticker Codic Coworking ut som en pionjär. De sätter kompetens, gemenskap och hållbar tillväxt i fokus. För Codic Coworking är hållbarhet och kvalitet av högsta vikt. De strävar efter att skapa en miljö där både medlemmar och deras företag kan trivas och växa. Genom att ha kompetens och gemenskap som viktigaste punkter har de byggt en plattform som ger verkligt mervärde till sina medlemmar. Codic Coworking är den pålitliga partnern för företagare och yrkesverksamma som söker moderna, anpassningsbara arbetsutrymmen inom en inspirerande gemenskap.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Codic Coworking