Bli matchad

Codic Coworking Brunnsparken

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Codic Coworking Brunnsparken.

Centralt lägePrisvärt

760

Anläggningsstorlek

4

Mötesrum

Öppnades Jan. 2021

Bekvämligheter

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Frukost

Höj- och sänkbara skrivbord

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Codic Coworking Brunnsparken. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Codic Coworking Brunnsparken vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Codic Coworking Brunnsparken. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Flexibel plats

Fast Plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

Om Codic Coworking Brunnsparken, Inom Vallgraven

Codic Coworking på Drottninggatan 38 i Göteborg är ett coworking space som är utformat för att erbjuda det bästa av både öppna och privata arbetsmiljöer. Deras kontorslokaler är stilrena och rymliga, med dämpad akustik för en fokuserad arbetsmiljö. Här kan företag, frilansare och distansarbetare dela en arbetsplats som passar ert behov, oavsett om ni väljer ett fast eller flexibelt medlemskap. Som hyresgäst hos dem har ni tillgång till höj- och sänkbara skrivbord, ergonomiska kontorsstolar samt låsbara skåp för era ägodelar. De har tänkt på allt för att skapa en bekväm arbetsmiljö. Coworking anläggningens medlemskap inkluderar förmåner som bokning av konferens- och mötesrum, lounge, en stadig frukost och en obegränsad mängd kaffe och te. Dessutom tillhandahåller de skrivare, snabb internetanslutning, luftkonditionering, värme, elektricitet och städning, så att ni kan fokusera på ert arbete. Codic Coworking ligger i Arkadenhuset, vilket ger er närhet till både Kungsportsplatsen och Brunnsparken. Här finns ett överflöd av lunchrestauranger, kaféer och barer. För dig som pendlar är det lätt att ta sig hit med buss, spårvagn och tåg. Du som kör till jobbet kommer att uppskatta närheten till parkeringsgarage. För en avkopplande paus mitt i stadens centrum, kan du promenera till Trädgårdsföreningen, en fridfull oas, eller utforska de vackra promenadstråken längs Vallgraven. Coworking spacet välkomnar er att besöka och se deras kontorslokaler. Deras kontorsplatser uthyres löpande och mötesrum kan även bokas kostnadsfritt på deras andra kontorshotell på Kronhusbodarna. Oavsett om ni är i behov av en flexibel arbetsplats eller ett eget kontor, har de en lösning för er på deras 760 kvm stora coworking space i centrala Göteborg. Välkommen till Codic Coworking - din arbetsplats i hjärtat av Göteborg.

Om Codic Coworking

Codic Coworking har snabbt utvecklats till en ledande aktör inom coworkingsektorn i Göteborg. I en tid när coworking-platser blir allt vanligare, sticker Codic Coworking ut som en pionjär. De sätter kompetens, gemenskap och hållbar tillväxt i fokus. För Codic Coworking är hållbarhet och kvalitet av högsta vikt. De strävar efter att skapa en miljö där både medlemmar och deras företag kan trivas och växa. Genom att ha kompetens och gemenskap som viktigaste punkter har de byggt en plattform som ger verkligt mervärde till sina medlemmar. Codic Coworking är den pålitliga partnern för företagare och yrkesverksamma som söker moderna, anpassningsbara arbetsutrymmen inom en inspirerande gemenskap.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Codic Coworking