Bli matchad

Cecil Coworking Norrlandsgatan 10

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Cecil Coworking Norrlandsgatan 10.

ExklusivtAttraktivt läge

3200

Anläggnings storlek

41

Mötesrum

Öppnades Jan. 2021

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Möblerad

Dusch

Frukost

Bar

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Cecil Coworking Norrlandsgatan 10. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Cecil Coworking Norrlandsgatan 10 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Medlemskap

Medlemskap som erbjuds på Cecil Coworking Norrlandsgatan 10. Samtliga medlemskap säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Fast plats

Kostnad/mån:
12345

kr/mån

Typ:
Fixed desk

Tillgång till låsbart skåp, mötesrum, telefonrum och medlemskök samt obegränsad ...

Lounge

Kostnad/mån:
12345

kr/mån

Typ:
Flex desk

Obegränsad tillgång till de två våningsplanen, antingen i öppna landskap eller i...

Om Cecil Coworking Norrlandsgatan 10, City

Cecil coworking - Stockholms snyggaste kontorshotell? På Norrlandsgatan 10 hittar ni Hufvudstadens coworking Cecil. Som medlem på Cecil är det mycket som ingår, bland annat ergonomiska arbetsplatser, frukosten står serverad varje dag, snabbt och stabilt WiFi, tillgång till duschar och omklädningsrum, rabatterade garageplatser på NK parkering och mycket mer. Cecil kontorshotell på Norrlandsgatan har ett stort antal egna kontor i varierande storlekar, fullt utrustade med ergonomiska arbetsplatser och låsbara förvaringsmöjligheter. Här ingår det mycket yta för varje medlemskap! Varje vecka har Cecil två dedikerade platser på padelbanan på NK's tak som medlemmar kan använda. Medlemskap hos Cecil coworking: Loungeplatser: Obegränsad tillgång till de två våningsplanen, antingen i öppna landskap eller i några av de trevligt inredda loungerna. Tillgång till låsbart skåp, mötesrum, telefonrum och medlemskök. Pris: 9000 SEK/mån Eget skrivbord: Med samma erbjudande som i loungeplatsen ingår även en egen ergonomiskt utformad arbetsplats med bordsskärm för att dämpa ljudnivå samt skärma av. Pris: 10500 SEK/mån Välkomna till Cecil kontorshotell på Norrlandsgatan 10!

Om Cecil Coworking

Kontorshotellet Cecil på Norrlandsgatan har snabbt blivit ett av de mer omtalade kontorshotellen i Stockholm. Namnet Cecil är hämtat från den anrika restaurangen med samma namn som öppnade redan på 1917. I 50 år var det här som nöjeslystna stockholmare och filmstjärnor vimlade! Dagens Cecil har samma känsla för stil, nytänkande och värdskap och attraherar kräsna företag och deras behov av flexibla, härliga och representativa arbetsplatser av högsta klass.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten