Bli matchad

C/O Mölndal

Se alla lediga kontor på kontorshotellet C/O Mölndal.

TerrassPrisvärt

822

Anläggningsstorlek

7

Mötesrum

Öppnades Maj 2024

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Möblerad

Höj- och sänkbara skrivbord

Lagerplats

Terass/innergård

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på C/O Mölndal. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på C/O Mölndal vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Om C/O Mölndal, Mölndal

Välkommen till kontorshotellet C/O på Idrottsvägen 14A i Mölndal. Kontorshotellet består av 25 välplanerade kontorsrum och välskötta gemensamma ytor som får er att känna er hemma på jobbet. Beläget i den växande stadsdelen Mölndal i Göteborg, strävar Revelops C/O coworking space ständigt efter att skapa den optimala arbetsplatsen nära Göteborgs stadspuls. På det här kontorshotellet är det inte bara inrett med ergonomiska möbler i de redan möblerade kontorsrummen, utan också en helt nyrenoverad lounge. Och glöm inte att hundar är välkomna här på C/O. För företagare som söker bekvämlighet och effektivitet är C/O kontorshotell i Mölndal flexibla kontorsytor den perfekta lösningen. Med gratis tillgång till mötesrum för upp till 18 personer och en komplett arbetsupplevelse som inkluderar allt från pålitligt wi-fi till obegränsat med kaffe och te, är det lätt att fokusera på det som verkligen betyder mest – er faktiska verksamhet. Anläggningen ligger nära handelscentrumet där ni hittar allt från restauranger till shopping, perfekt för en eftermiddagspaus eller affärsmöten utanför kontoret. För de som pendlar till och från arbetsplatsen erbjuder Mölndal smidiga transportalternativ. Busslinjer 123 och 456 stannar precis utanför coworking spacets dörr och tar dig till centrala Göteborg på cirka 30 minuter. För de som väljer att köra bil tar det endast 20 minuter från Göteborgs innerstad. Välkommen till Revelops C/O – där arbete möter nöje och affärsidéer tar fart!

Om C/O

C/O startade 2018 och fokuserar på kontorshotell i Stockholms kranskommuner, söderort och norrort. Deras kontorshotell ligger på orterna Älvsjö, Handen, Kista, Bredden och Sollentuna. C/O drivs av fastighetsbolaget Revelop som arbetat med aktiv förvaltning och utveckling av kommersiella fastigheter och kontor sedan 2004. Profi Fastigheter har fokus på Storstockholm och omfattar cirka 500 000 kvm kommersiella lokaler. Verksamheten drivs i egen regi och organisationen består av ungefär 35 medarbetare. De har som mål att vara framstående inom hållbar förvaltning och utveckling av fastigheter, så att de alltid ger ett mervärde till kunder, hyresgäster och samhället i stort. Med C/O bygger de smartare kontorslokaler för moderna företag. På några av deras kontorshotell erbjuds gym, omklädningsrum, bemannad reception, cykelrum och parkeringsmöjligheter. C/O tycker de att det är smartare att hålla erbjudandet enkelt, och låta kunderna själva välja om de vill gå på (och betala för) yogakurser eller föreläsningar. Flytta in och börja arbeta direkt - C/O tar hand om resten!

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från C/O