Bli matchad

Business Lounge Sickla industriväg 3

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Business Lounge Sickla industriväg 3.

Nära kommunikationerLjusa lokaler

1066

Anläggnings storlek

4

Mötesrum

Öppnades Dec. 2019

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Höj- och sänkbara skrivbord

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Business Lounge Sickla industriväg 3. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Business Lounge Sickla industriväg 3 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Medlemskap

Medlemskap som erbjuds på Business Lounge Sickla industriväg 3. Samtliga medlemskap säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flex Plats

Kostnad/mån:
12345

kr/mån

Typ:
Flex desk

Om Business Lounge Sickla industriväg 3, Nacka

På Sickla industriväg 3, mitt i Sickla Köpkvarter, erbjuder Business Lounge ett kontorshotell med över 70 arbetsplatser fördelade på privata kontorsrum i olika storlekar, coworking med fasta kontorsplatser och lounge-platser samt konferenslokaler i varierande storlekar. På ett kontor hos Business Lounge i Sickla sitter ni i Nackas absoluta mylla. Här finns allt i form av kommunikationer, shopping, restauranger, hotell, träning, skolor, kultur och kontor. Business Lounge samarbetar med många av dessa aktörer och har generösa erbjudanden till sina hyresgäster. Varmt välkomna till Business Lounge på Sickla industriväg 3!

Om Business Lounge

Business Lounge kontorshotell finns på flera olika områden i Stockholm, de har kontorshotell i Nacka Strand, Nacka Forum, Sickla, Järva Sjö och i Skrapan på Södermalm. På Business Lounge sitter allt från mindre startups till etablerade större företag, samt filialer och frilansare. Konceptet på dessa kontor är livsenligt, vilket innebär att de har satt dig i fokus och utgått från dina behov som individ och företagare. De tittar på vilken omfattning och vilken servicenivå som passar just dig och anpassar medlemskapet efter det. På Business Lounge kontorshotell är det viktigt med hållbarhet, de ställer krav på deras leverantörer att efterfölja deras värderingar. Exempelvis jobbar de med kaffeleverantörer med krav på att kaffet ska vara ekologiskt och rättvisemärkt. När det gäller förbrukningsmaterial så är alla kontorsvaror handlat från XL Office svanen-märkta. Detta gäller även städmaterial som används i lokalerna. När det kommer till inredningen samarbetar de med RP Kontorsinredningar vars affärsidé bygger på att erbjuda en hållbar kontorsmiljö.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Business Lounge