Bli matchad

Landskapet Sickla

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Landskapet Sickla.

Nära kommunikationerLjusa lokaler

1066

Anläggningsstorlek

4

Mötesrum

Öppnades Dec. 2019

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Höj- och sänkbara skrivbord

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Landskapet Sickla. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Landskapet Sickla vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Landskapet Sickla. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flex Plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Om Landskapet Sickla, Nacka

På Sickla industriväg 3, mitt i Sickla Köpkvarter, erbjuder Landskapet ett kontorshotell med över 70 arbetsplatser fördelade på privata kontorsrum i olika storlekar, coworking med fasta kontorsplatser och lounge-platser samt konferenslokaler i varierande storlekar. På ett kontor hos Landskapet i Sickla sitter ni i Nackas absoluta mylla. Här finns allt i form av kommunikationer, shopping, restauranger, hotell, träning, skolor, kultur och kontor. Landskapet samarbetar med många av dessa aktörer och har generösa erbjudanden till sina hyresgäster. Varmt välkomna till Landskapet på Sickla industriväg 3!

Om Landskapet

Landskapet kontorshotell finns på flera olika områden i Stockholm, de har kontorshotell i Nacka Strand, Nacka Forum, Sickla, Järla Sjö och i Skrapan på Södermalm. På Landskapet sitter allt från mindre startups till etablerade större företag, samt filialer och frilansare. Konceptet på dessa kontor är livsenligt, vilket innebär att de har satt dig i fokus och utgått från dina behov som individ och företagare. De tittar på vilken omfattning och vilken servicenivå som passar just dig och anpassar medlemskapet efter det. På Landskapet kontorshotell är det viktigt med hållbarhet, de ställer krav på deras leverantörer att efterfölja deras värderingar. Exempelvis jobbar de med kaffeleverantörer med krav på att kaffet ska vara ekologiskt och rättvisemärkt. När det gäller förbrukningsmaterial så är alla kontorsvaror handlat från XL Office svanen-märkta. Detta gäller även städmaterial som används i lokalerna. När det kommer till inredningen samarbetar de med RP Kontorsinredningar vars affärsidé bygger på att erbjuda en hållbar kontorsmiljö.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Landskapet