Bli matchad

Business Lounge Forumvägen 14

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Business Lounge Forumvägen 14.

Nära kommunikationerUtsikt

584

Anläggnings storlek

3

Mötesrum

Öppnades Dec. 2019

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Höj- och sänkbara skrivbord

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Business Lounge Forumvägen 14. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Business Lounge Forumvägen 14 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Medlemskap

Medlemskap som erbjuds på Business Lounge Forumvägen 14. Samtliga medlemskap säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Fast Plats

Kostnad/mån:
12345

kr/mån

Typ:
Fixed desk

Om Business Lounge Forumvägen 14, Nacka

Kontorshotell högt upp i Nacka Forums höghus på våningsplan 18 - Business Lounge på Forumvägen 14 erbjuder privata kontorsrum och kontorsplatser i landskap samt en välkomnande entrélounge och flertalet mötesrum i olika storlekar. Nacka Forum är kanske Nackas främsta knutpunkt med mycket bra busskommunikationer och gångavstånd till Saltsjöbanan. I Nacka Forum har de dessutom bra parkeringsmöjligheter i garage. Med andra ord - hyr man kontor på Business Lounge på Forumvägen 14 kommer ni inte ha problem att ta er till kontoret. Här hittar du ett konferensrum med burspråk och otrolig panoramavy som inleds med Värmdöleden och fortsätter vidare ut mot horisonten och vår skärgård. Perfekt för t.ex. inspirerande styrelsesittningar. På ett kontor i Nacka Forum sitter ni mitt i händelsernas centrum och kan på nära håll uppleva när Nacka bygger stad. Ta hissen ner till ett av landets största shoppingcentrum och alla lunchrestauranger. I shoppingcentret finns full service, så som bank, vårdcentral, låssmed, skomakeri, biltvätt och kemtvätt.

Om Business Lounge

Business Lounge kontorshotell finns på flera olika områden i Stockholm, de har kontorshotell i Nacka Strand, Nacka Forum, Sickla, Järva Sjö och i Skrapan på Södermalm. På Business Lounge sitter allt från mindre startups till etablerade större företag, samt filialer och frilansare. Konceptet på dessa kontor är livsenligt, vilket innebär att de har satt dig i fokus och utgått från dina behov som individ och företagare. De tittar på vilken omfattning och vilken servicenivå som passar just dig och anpassar medlemskapet efter det. På Business Lounge kontorshotell är det viktigt med hållbarhet, de ställer krav på deras leverantörer att efterfölja deras värderingar. Exempelvis jobbar de med kaffeleverantörer med krav på att kaffet ska vara ekologiskt och rättvisemärkt. När det gäller förbrukningsmaterial så är alla kontorsvaror handlat från XL Office svanen-märkta. Detta gäller även städmaterial som används i lokalerna. När det kommer till inredningen samarbetar de med RP Kontorsinredningar vars affärsidé bygger på att erbjuda en hållbar kontorsmiljö.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Business Lounge