Bli matchad

Landskapet Nacka

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Landskapet Nacka.

PrisvärtStorkontor

410

Anläggningsstorlek

5

Mötesrum

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Höj- och sänkbara skrivbord

Vilorum

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Landskapet Nacka. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Landskapet Nacka vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Om Landskapet Nacka, Nacka

Välkommen till Landskapet på Vikdalsvägen 50 i Stockholm Nacka - det perfekta valet för företagare som söker ett professionellt och modernt kontorshotell. De erbjuder fullt utrustade storkontor som är skräddarsydda efter era behov och önskemål. Det finns mötesrum, kök/pentry och egna toaletter tillgängliga för att göra er arbetsdag så smidig och bekväm som möjligt. De ser även till att all nödvändig infrastruktur finns på plats, såsom nätverk, printer, kaffemaskin och konferensutrustning. Det finns många fördelar med att hyra ett större kontor hos Landskapet. Förutom att ni blir en del av deras nätverk och kan använda operatörens alla anläggningar som extra resurs, så är det även en kostnadseffektiv lösning. De har etablerade rutiner för drift och support, vilket innebär att ni slipper lägga tid på dessa uppgifter och i stället kan fokusera på era kärnverksamheter. Förutom kontorshotellet finns det också många intressanta saker i närheten för företagare. Nacka Forum, ett av Stockholms största handelscentrum, ligger bara några minuters promenad bort och erbjuder allt från restauranger till butiker och banktjänster. När det gäller pendling finns det flera alternativ att välja på. Om ni tar bussen så stannar linje 471 precis utanför kontorshotellet och tar er till Slussen på cirka 20 minuter. Från Slussen finns det sedan flera buss- och tunnelbanelinjer att välja mellan för att ta sig till andra delar av Stockholm. För de som pendlar med bil tar det cirka 15 minuter att köra från centrala Stockholm till kontorshotellet på Vikdalsvägen 50. Det finns också gott om parkeringsplatser i närheten av kontorshotellet för de som föredrar att köra själva. Sammanfattningsvis är Landskapet på Vikdalsvägen 50 i Stockholm Nacka det perfekta valet för företagare som söker ett modernt, professionellt och kostnadseffektivt kontorshotell med bra läge och bra pendlingsmöjligheter.

Om Landskapet

Landskapet kontorshotell finns på flera olika områden i Stockholm, de har kontorshotell i Nacka Strand, Nacka Forum, Sickla, Järla Sjö och i Skrapan på Södermalm. På Landskapet sitter allt från mindre startups till etablerade större företag, samt filialer och frilansare. Konceptet på dessa kontor är livsenligt, vilket innebär att de har satt dig i fokus och utgått från dina behov som individ och företagare. De tittar på vilken omfattning och vilken servicenivå som passar just dig och anpassar medlemskapet efter det. På Landskapet kontorshotell är det viktigt med hållbarhet, de ställer krav på deras leverantörer att efterfölja deras värderingar. Exempelvis jobbar de med kaffeleverantörer med krav på att kaffet ska vara ekologiskt och rättvisemärkt. När det gäller förbrukningsmaterial så är alla kontorsvaror handlat från XL Office svanen-märkta. Detta gäller även städmaterial som används i lokalerna. När det kommer till inredningen samarbetar de med RP Kontorsinredningar vars affärsidé bygger på att erbjuda en hållbar kontorsmiljö.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Landskapet