Bli matchad

Arena Platinan

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Arena Platinan.

Modern inredningTerass

2500

Anläggningsstorlek

22

Mötesrum

Öppnades Jan. 2022

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Möblerad

Dusch

Frukost

Höj- och sänkbara skrivbord

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Arena Platinan. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Arena Platinan vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Arena Platinan. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

En flexplats med access till lounger och skrivbord hos Arena i Göteborg.

Om Arena Platinan, Stampen

Arena Platinan är ett helt nyöppnat kontorshotell i på våning 12 i den nybyggda fastigheten Platinan vid Lilla Bommen. Inredningen präglas av noga utvalda material och behagliga nordiska färger. Anläggningen erbjuder 190 stycken flexarbetsplatser samt ett mindre antal kontorsrum. Här hittar ni också ett flertal lounger och två takterrasser med storslagen utsikt. Frukost serveras fem dagar i veckan och det går att catera lunch. Som hyresgäst har ni tillgång till mötesrum samt konferensrum för upp till 60 pers i biosittning. Lilla Bommen ligger centralt i Göteborg och är ett växande affärsområde. Nära till kommunikationer och gångavstånd till Göteborgs Centralstation.

Om Arena

Arena är Vasakronans coworking-koncept och de finns utplacerade på flera orter runtom i Sverige. Här får ni tillgång till representativa och funktionella arbetsplatser och kontor i precis den utsträckning ni behöver. Väldigt flexibla lösningar som sticker ut på coworkingmarknaden och här finns gott om mötesrum. Varje coworking space erbjuder flexarbetsplatser, lounger för pauser och möten, möjlighet till eget kontorsrum och mötesrum efter behov. På alla Arenas coworking spaces är ergonomi, ljud, ljus och doft är genomtänkt i minsta detalj. Varierande miljöer, ergonomiska stolar, höj- och sänkbara bord, akustikväggar och smart teknik gör det enklare att prestera och fokusera. Välkomna till Arena Coworking!

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Arena