Bli matchad

Arena Nordstan

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Arena Nordstan.

925

Anläggningsstorlek

9

Mötesrum

Öppnades Jan. 2019

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Möblerad

Frukost

Höj- och sänkbara skrivbord

Cafeteria

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Arena Nordstan. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Arena Nordstan vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Arena Nordstan. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

En flexplats hos Arena Göteborg, med access till loungeytor och skrivbord.

Om Arena Nordstan, City

Arena kontorshotell på Götgatan i Göteborg är en anläggning som har en härlig naturinspirerad miljö och inredning som skapar en skön atmosfär. Anläggningen erbjuder främst öppna coworkingplatser, men har även ett litet antal privata kontorsrum. Mötesrum och samtalsrum finns att tillgå. Anläggningen har även en terass med ett häftigt utomhuskontor och det serveras frukost varje dag. Götgatan ligger mitt i centrala Göteborg med hela stadens utbud precis utanför dörren. Här finns gott om kommunikationsmöjligheter samt gångavstånd till Göteborgs centralstation.

Om Arena

Arena är Vasakronans coworking-koncept och de finns utplacerade på flera orter runtom i Sverige. Här får ni tillgång till representativa och funktionella arbetsplatser och kontor i precis den utsträckning ni behöver. Väldigt flexibla lösningar som sticker ut på coworkingmarknaden och här finns gott om mötesrum. Varje coworking space erbjuder flexarbetsplatser, lounger för pauser och möten, möjlighet till eget kontorsrum och mötesrum efter behov. På alla Arenas coworking spaces är ergonomi, ljud, ljus och doft är genomtänkt i minsta detalj. Varierande miljöer, ergonomiska stolar, höj- och sänkbara bord, akustikväggar och smart teknik gör det enklare att prestera och fokusera. Välkomna till Arena Coworking!

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Arena